FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Nu e pace între Steaua și națională » Reghe râde de Tata Puiu: "Nu vedeţi că am transpirat deja?"

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2016 00:00

Războiul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anghel Iordănescu nu s-a terminat.

Ieri, tehnicianul campioanei a aruncat săgeţi şi ironii în direcţia selecţionerului, atunci când a comentat două subiecte importante din perspectiva echipei pe care o pregăteşte.

1. Arena Națională: "Noi n-avem răspunsul lui Iordănescu"

Reghe a fost întrebat în ce măsură Steaua ar putea juca, măcar meciurile din play-off, pe cel mai mare stadion al ţării.

"Noi nu am primit un răspuns aşa pozitiv cum am văzut că a primit domnul Iordănescu. Am văzut că a anunţat în mod clar că meciul cu Spania se va disputa acolo. Şi noi, Steaua, am vrea să evoluăm acolo cu Iaşi, dar noi nu avem acest răspuns pe care l-a primit selecţionerul, chiar dacă oamenii care conduc clubul nostru sunt pregătiţi să-şi asume acest risc, să evoluăm acolo. Asta deși eu nu văd care e riscul din moment ce timp de 4 ani au avut loc peste 100 de meciuri pe «Arena»", a declarat Reghe.

"Garantez că dacă Steaua va juca pe Arena Naţională, vom avea cel puţin 20.000 de spectatori la fiecare meci"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

2. Scandalul Steaua - "națională" din CEx: "Nu mai pot de frică!"

Astăzi e programat la Casa Fotbalului şedinţa Comitetului Executiv, la care va lua parte şi Anghel Iordănescu.

Reacţia de ieri a lui Reghe? "Dacă mi-e frică? Am transpirat deja, nu vedeţi?! Eu cred că acum nea Puiu ar trebui să se preocupe de altceva, de exemplu, să pregătească următorul pas, turneul final din vară. Nu cred că ar trebui să mai discutăm de ce a fost în acel cantonament. Atunci v-am explicat clar de ce n-am vrut să las jucătorii la selecţionata divizionară, nici n-a fost echipa naţională".

"Luni aştept cu interes meciul nostru cu Voluntari, nu ce se va întâmpla în Comitetul Executiv al FRF"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Achiziție în stand-by: Aşteaptă ajutorul ANAF

Gazeta de duminică a dezvăluit că Steaua încă nu a reuşit să-l legitimeze pe Gabi Enache din cauza faptului că Astra are conturile blocate de ANAF, în baza unei datorii mai vechi, şi că e nevoie de acceptul fiscului pentru ca jucătorul să devină eligibil în tricoul campioanei.

Informaţia a fost confirmată de Reghecampf, care însă speră ca totul să se rezolve azi, în ultima zi de mercato în Liga 1: "Evident că există un risc să nu putem oficializa transferul, dar e nevoie de un singur act de la ANAF, pe care cred că-l vom primi luni şi totul va fi OK".

În cazul în care legitimarea lui Enache se va produce pînă cu o oră înainte de startul meciului cu Voluntari, el va fi folosit în primul "11" pe postul de fundaş dreapta, mai ales că şi ieri s-a pregătit normal şi a făcut parte din echipa titularilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  22 Februarie 2016, 16:58

Zeghe, un gainar cocalar manelist s eleaga de tata Puiu, care a facut mai multe pentru fotbalul romanesc decat tot neamul manelistului de la maimuta incoace :))))

119564928430383
Arif Mirel  •  22 Februarie 2016, 15:19

Buun antrenor,',,,, dar ultimul cantonament a fost de toata jena.Un incapatanat ce a dat peste cap programul tuturor echipelor.Toti marii antrenori i-au dat dreptate dupa care au inceput sa se planga.Mari caractere!!!!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  22 Februarie 2016, 13:19

manelist...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează