FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu e prima oară pentru Lucian Sînmărtean! » Cum a umilit şi alţi antrenori înaintea lui Costel Gâlcă!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 11:09

Lucian Sînmărtean a fost schimbat în a doua repriză din Derby de România, iar apoi a gesticulat şi şi-a lăsat antrenorul cu mîna întinsă.

Nu a fost primul gest de acest fel al mijlocaşului, la fel s-a întîmplat şi în debutul sezonului, în returul cu Stromsgodset, în Liga Campionilor.

Gâlcă l-a înlocuit pe Lucian în minutul 61, cînd scorul era 0-0. Şi atunci a reacţionat nervos, nici n-a mai mers pe bancă! Roş-albaştrii au marcat două goluri fără el pe teren, tot atîtea cîte au înscris şi contra lui Dinamo după schimbarea vedetei în vîrstă de 34 de ani.

Are o tradiţie a conflictelor
Gâlcă nu e primul tehnician cu care lucrează Sînmărtean şi cu care se contrează. Fotbalistul a mai procedat aşa. Prima oară s-a întîmplat în Grecia, pe cînd evolua la Panathinaikos. Atunci s-a certat cu italianul Alberto Malesani şi a dispărut din echipă.

Şi în România a avut astfel de probleme: cu Halagian, la Gloria Bistriţa, şi cu Ilie Stan la Vaslui. Din cauza conflictului cu Halagian, Sînmărtean a plecat de la Bistriţa la Vaslui, care a achitat clauza de 100.000 de euro. Disputa cu Ilie Stan s-a terminat exact pe dos: fiindcă l-a supărat pe Sînmărtean, antrenorul a fost demis de către Porumboiu!

Vezi acum în ediţia tipărită la chioşcuri şi pe platforma Gazeta Digitală ce consecinţe vor exista după gestul lui Lucian Sînmărtean.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ftwraku
ftwraku  •  03 Noiembrie 2014, 20:19

" Prima oară s-a întîmplat în Grecia, pe cînd evolua la Panathinaikos. Atunci s-a certat cu italianul Alberto Malesani şi a dispărut din echipă." Cam atat ar fi de retinut....Asta pentru unii care se intreaba de ce marele Sanmartean nu a intrat in Hall of Fame la Barca ori la Real....si este un jucator bun,insa nu este nici Messi ,nici Pirlo...Pirlo cand a avut perioade mai dificile in cariera nu a facut asa...Ma rog,vorbim de Lucica...De aia el a jucat fotbal un an in 2003 pana la varsta de 34 de ani...el ar fi trebuit sa fie merci ca a ajuns la Steaua....e vorba si de caracter....Lucica este....Lucica...

magura
magura  •  03 Noiembrie 2014, 19:15

Are "buna crestere" primita de la mamicutza si taticutzu... Asa jucator, asa echipa!!! Penibili!!!

costibb
costibb  •  03 Noiembrie 2014, 17:57
Postat de corneliusarmis pe 03 Noiembrie 2014, 14:38

Aloooooo, domnilor ziaristi sau microbisti dinamovisti, in min 61 era 1-0 pt Steaua, dar voi sunteti platiti sa dezinformati, poate sub... acoperire?

e vorba despre meciul cu norvegienii.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează