FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSARI / SLAVIA PRAGA - ARSENAL 0-0

Nu-i bine!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2007 00:00

"Va promit ca rezultatul va fi altul acum", a spus Jarolim. Antrenorul Slaviei nici nu avea de ce sa se mai teama. Pentru ca Wenger lasase 4 " tunari" acasa si alti trei au ramas pe banca la Praga. In plus, la gazde revenise Smicer, dupa doua luni de pauza. "Macar putina mindrie sa avem si noi. Sa fim agresivi", i-a indemnat veteranul pe coechipieri.

Cehii ar fi putut chiar sa cistige in aceasta conjunctura. In minutul 49, Senkerik a fost trintit in careu de Diarra. Penalty evident, neacordat de arbitrul Layec. si praghezii si-au mai creat cel putin o situatie limpede dupa pauza, dar acelasi Senkerik a fost blocat de Almunia.

Arsenal? Posesie mai buna si atit. Pustii lui Wenger s-au multumit cu cel de-al 10-lea punct, care le-a adus calificarea in "optimi". La un moment dat, spre final, englezii au comentat ironic, live, pe agentia Sporting Life: "Ai nostri paseaza fara nici un scop". Clar, nu?


7 modificari a facut Arsene Wenger aseara in echipa de start fata de meciul-tur (7-0)

23,2 a fost media de virsta a celor 11 titulari ai lui Arsenal la Praga; printre ei, un singur englez

De ce a schimbat Wenger
Managerul lui Arsenal a explicat de ce a menajat majoritatea titularilor la Praga. "Nu fac de obicei rotatii in echipa, imi place stabilitatea, dar simt ca a aparut oboseala. Multi aveau nevoie de un respiro. Fabregas, de exemplu, a jucat aproape minut de minut de la startul sezonului. N-as fi vrut sa se accidenteze", a declarat Arsene Wenger, incheind: "Normal ca e un risc, dar am incredere in toti baietii".

" Slavia se bate cu Steaua"
Un jurnalist ceh, Karel Haring, de la Deniksport, a confirmat ca "nimeni de la Slavia nu se gindeste ca s-ar putea califica din aceasta grupa. Toti realizeaza ca se lupta cu Steaua pentru locul 3, care ii va trimite in Cupa UEFA". Reporterul a spus: "In tur, pe stadion, la 7-0 pentru Arsenal, m-am simtit foarte jenat. Jucatorii si-au dat seama ca sint departe de elita Europei. Dar fanii s-au purtat foarte frumos cu ei".

"Strainii ridica  nivelul in Anglia"

Wenger s-a revoltat din nou impotriva lui Sepp Blatter, presedintele FIFA, care vrea ca echipele de club sa aiba minimum 6 fotbalisti autohtoni pe teren. "Daca reduci nivelul clasei nu inseamna ca vei transforma studentii slabi in studenti buni. Ii faci si mai prosti", a declarat managerul "tunarilor". "Sa concurezi cu cei mai valorosi jucatori din lume e o sansa sa progresezi". Aseara, Arsenal a avut doar 2 englezi in lot.

1 este cifra suturilor trase pe poarta de "tunari" in returul cu Slavia

In minutul 85!

Atunci a fost prima oara cind Arsenal a avut aseara o minge pe poarta Slaviei! si aceea deloc periculoasa. Eboue a centrat, iar Adebayor a trimis mingea cu capul din 4 metri direct in goalkeeperul Vorel, inlocuitorul lui Vaniak, care incasase 7 goluri in tur. Intepindu-i pe "tunari", The Guardian a comentat: "A fost probabil cel mai neinteresant meci pe care l-am vazut in Liga".


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează