FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Nu lipsa banilor îl sperie pe Dario Bonetti: „Problema mea este alta” + echipamente speciale, cu numele fanilor din DDB

Dario Bonetti (59 de ani) a susținut prima conferință de presă de la revenirea la Dinamo, alături de administratorul special Iuliu Mureșan și de purtătorul de cuvânt DDB, Daniel Șendre +14   FOTO
Dario Bonetti (59 de ani) a susținut prima conferință de presă de la revenirea la Dinamo, alături de administratorul special Iuliu Mureșan și de purtătorul de cuvânt DDB, Daniel Șendre

Articol de , - Publicat vineri, 16 iulie 2021 17:43 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 17:48

Dario Bonetti (59 de ani) a susținut prima conferință de presă de la revenirea la Dinamo. 

  • Dinamo - FC Voluntari, din prima etapă a Ligii 1, este luni, de la ora 20:30. 

Dario Bonetti și-a asumat o misiune dificilă, aceea de a prelua Dinamo în plin proces de insolvență și cu un lot care se subțiază zilnic. În ciuda acestor aspecte, antrenorul italian este optimist în privința sezonului care stă să înceapă.

Dario Bonetti: „Avem nevoie de răbdare”

„Mă bucur că mi s-a oferit această oportunitate. Cunosc toate problemele financiare, dar problema mea este alta. Jucătorii sunt în urmă cu pregătirea. Avem jucători tineri de foarte bună calitate, dar au nevoie de timp. Au nevoie de răbdare, să crească lângă niște jucători de calitate. Sunt jucători născuți în 2003, 2004. 

În acest moment încerc să îi cunosc și să creez o echipă competitivă. Trebuie să fim realiști, va fi greu în primele meciuri. Am avut doar o săptămână de pregătire. Vom încerca să construim o echipă pe placul suporterilor, dar avem nevoie de răbdare. Nimic nu este sigur în fotbal! 

FC Voluntari nu este Real Madrid, îi respectăm, dar nu ne temem. Pe mine mă îngrijorează doar problemele de ordin fizic. Avem în lot jucători care pot surprinde”, a spus Dario Bonetti. 

Bonetti a fost întrebat și despre ultima găselniță din Serie A, interzicerea echipamentelor de culoare verde. Italianul a fost surprins, dar Iuliu Mureșan a oferit o replică savuroasă: „Nu e nicio problemă, vopsim gazonul!”.

Dinamo și-a prezentat noile echipamente

Dinamo și-a prezentat astăzi și noile echipamente, unele cu totul speciale. Sunt aproape 2.000 de nume trecute pe tricou, ale suporterilor care au plătit 490 de euro. Suma strânsă în urma acestui demers este de aproximativ 200.000 de euro.

+10 FOTO

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 16 iulie » Va reuși Dario Bonetti la Dinamo?

Citește și alte știri despre Dinamo:

Lovitură imensă pentru Dinamo » „Câinii” au de plătit o sumă uriașă + reacția lui Mureșan

Diego Fabbrini merge în Italia! Cu cine negociază după „divorțul” de Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
valyomanyd
valyomanyd  •  16 Iulie 2021, 22:50
Postat de albub pe 16 Iulie 2021, 18:54

Asa cum FC FCSB e' Steaua,asa si Andone lucreaza la Voluntari. Omu' e' habarnist dar are pareri

Andone lucreaza la C.S.Hunedoara !:))

creeperno115
creeperno115  •  16 Iulie 2021, 22:32

Iata transparenta! Forta DDB!

harlots
harlots  •  16 Iulie 2021, 19:58

Hai Dinamo! Bravo DDB!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează