FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu mai are nicio șansă să joace la FCSB! Becali e categoric în privința unui jucător: "Aici e unitate de război"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 12:27

Criticat dur după meciul cu Dinamo, 2-2, și neinclus în lot pentru meciul cu Lazio, de joi, Gabi Enache nu va mai juca la FCSB în acest sezon.

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că fundașul de 27 de ani va mai rămâne la echipa roș-albastră încă 6 luni, până îi expiră contractul, urmând ca după aceea să plece.

"Eu v-am zis de Enache. El mai are 6 luni contract cu noi. Se respectă înțelegerea și își ia banii. Dar aici e unitate de război. Cine nu rezistă pleacă. Eu trebuie să fac o selecție de tragători de elită și de război. Cine nu face față pleacă", a spus Becali la Pro X.

Enache a venit la FCSB în februarie 2016, pentru 500.000 de euro, de la Astra. A jucat 23 de meciuri în acest sezon, fără să marcheze.

Citește și: Premieră pentru Gigi Becali » N-a mai anunțat echipa de start, dar tot a făcut-o lată! + Îl contrazice pe MM Stoica și anunță: "Câștigăm Europa League"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
polistul68
polistul68  •  21 Februarie 2018, 14:56
Postat de stonewall pe 21 Februarie 2018, 14:08

De-aia a ratat singur in fata portii cu Sporting si cu ***? pt ca nu era folosit ca mijlocas?

Repet...Enache are o anumita valoare...a fost cumparat cu 500.000...Budescu, cu 2 mil....deci clar, Budescu , teoretic, tre sa fie de 4 ori mai bun...Enache e un bun jucator de banda, dar cu Poli, Chiajna, Iasi, etc....

stonewall
stonewall  •  21 Februarie 2018, 14:08
Postat de polistul68 pe 21 Februarie 2018, 13:28

Ar trebuii facut un sondaj....cel mai slab antrenor...Meme sau Gigi....pt ca Enache nu a fost, nu este, si nu va fi fundas....el e jucator de banda...La astra, juca bine pt ca Sumi era destept..il folosea ca jucator de banda, intr-un sistem cu 3 fundasi centrali...dar cine sa vada asta, razboinicul luminii sau nevertebrata ? Nimeni nu spune ca Enache e super-jucator....dar, jucat udne nu trebuie, chiar e dezastru...

De-aia a ratat singur in fata portii cu Sporting si cu ***? pt ca nu era folosit ca mijlocas?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  21 Februarie 2018, 13:39

Enache, una din tepele luate de Becali. Daca Ivan Pesic a înscris in min 20 pentru Dinamo, Enache a ratat prin min 3 pentru FCSteaua cam din aceeasi pozitie... Nu mai spun de alte ratari si de alte pozitionari aiurea in aparare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează