FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu mai sperie pe nimeni! » Kamil Bilinski a uitat drumul spre poarta adversarilor

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 00:00

Kamil Bilinski nu a mai marcat în Liga 1 de 8 etape, fiind departe de forma din tur, şi dorinţa sa de a cîştiga titlul de golgeter al României pare tot mai departe.

Atacantul "cîinilor", Kamil Bilinski, 27 de ani, declara în iarnă că vrea titlul de golgeter al României, iar acest lucru chiar părea posibil, polonezul punctînd de 8 ori în turul sezonului.

În acest moment însă, Bilinski este ieşit total din formă, nereuşind să puncteze de opt partide, tocmai de la meciul cu ASA Tg. Mureş, din 6 martie, cînd Dinamo a pierdut cu 2-1.

Nu-i place titular!

Paradoxal, Kamil s-a descurcat mai bine din postura de rezervă decît ca titular. În tur, polonezul a fost băgat în teren mai mult de nevoie şi a dat un randament mai bun.

În etapa a 10-a, a marcat golul egalizator al "cîinilor", din meciul cu CSU, scor 1-1, după ce a fost introdus la pauză. Peste două etape, cu Pandurii a marcat golul victoriei, scor 3-2, în al doilea minut al prelungirilor, după ce a fost băgat în minutul 55!

În retur, după înfrîngerea cu ASA din etapa a 20-a, Bilinski a fost integralist în şapte din opt partide, dar nu a mai reuşit să marcheze nici măcar un gol!

11 goluriîn 27 de meciuri a marcat Bilinski în acest sezon de Liga 1  

1,1milioane de euro e cota de piață a lui Bilinski, conform transfermarkt.de

"Vreau să marchez 20 de goluri, poate şi mai multe. Îmi doresc mult titlul de golgeter al României"
Kamil Bilinski, 2 martie 2015, pentru Gazetă

"Nu întotdeauna iese cum ţi-ai propus, dar eu n-am renunţat la visul meu, de a fi golgeterul României. Acest lucru l-am afirmat încă de cînd am sosit aici, în ianuarie anul trecut. Sînt sigur că golurile vor veni"
Kamil Bilinski, 17 aprilie 2015, pentru Gazetă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gabineg
gabineg  •  26 Aprilie 2015, 21:10

Mijlocasii sunt cauza lipsei de eficienta a lui Bilinski. El nu e omul care sa ia mingea si sa intre cu ea in poarta. Are insa simtul portii si, daca e gasit pe pozitia viitoare, o baga in poarta. Din pacate, Lazar, Alexe si Rotariu sunt de nerecunoscut, iar Grigore si Cristescu imi par lipsiti de valoare sau de dorinta. Singurul care se bate e Elhamed.

reddog
reddog  •  26 Aprilie 2015, 18:34

Ce sa joace ma saracu daca toata echipa e praf...Nici nu ajunge mingea la el ... Eu i-as da pe toti afara ..I-as pastra doar pe Bunoza(super jucator),Andrei Marc si Machado..In rest afara toti!

rozu
rozu  •  26 Aprilie 2015, 15:33

se crede mare vedeta acum, se vede titular la nationala Poloniei in tandem cu Lewandovski! asta se observa din atitudinea lui pe teren, alearga mai putin ca portarul Marc. ar trebui tinut pe tusa pana la sfarsitul campionatului si apoi sa'si caute echipa, contra a 1.000.000 euro, daca tot este mare scu1a...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează