LIGA 1  ·  BUGET

Nu mai vin banii! Decizia dură care ar putea afecta echipa » Care este motivul

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 15:14

ACS Poli Timișoara, una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1, a primit o veste proastă.

Consiliul Local Timișoara a decis să nu aloce bani de la bugetul local pentru ACS Poli, echipă care ar fi urmat să primească 5.000.000 de lei. Rectificarea de buget care ar fi trebuit sa permită alocarea sumei nu a fost votată de consilieri locali.

Consiliul Concurenței a decis că finanțarea ACS Poli de la bugetul local ar putea fi considerată ajutor de stat.

"Pentru că plata de salarii reprezintă o activitate economică, orice ajutor financiar spre cluburi dinspre bugetul local reprezintă ajutor. Și ACS Poli Timișoara este un club profesionist de fotbal, iar cluburile profesioniste de fotbal sunt considerate întreprinderi, ca urmare a faptului că desfășoară activități în cadrul mai multor piețe, precum transferul jucătorilor profesioniști, publicitate, media, sponsorizări, vânzare bunuri.

Prin urmare, alocarea de bani clubului sportiv ACS Poli Timișoara de către Consiliul Local Timișoara este susceptibilă a reprezent un ajutor de stat. În plus, dorim să atragem atenția că nu doar finanțarea nerambursabilă poate fi considerată ajutor de stat, ci și orice facilitate acordată de autoritățile locale sau centrale", se adresa dată de Consililul Concurenței, potrivit primarului Nicolae Robu.Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (5)
Iuga Mircea  •  13 Septembrie 2017, 06:51

Atunci sa schimbam profilul : de la ONG sa fim echipa primariei ,a consiliului local si a universitatii ,atunci vom putea f finantati sau sa : cedeze D-l Robu 51% unui patron.E pacat ca aceasta echipa frumoasa sa se desfiinteze .Daca se va intampla asta este numai vina D-lui Robu care stie ca nu poate sustine echipa dar nici nu lupta pentru ea ,cum fac cei de la alte echpe pe care le finanteaza primaria .acolo se poate la Timisoara nu se poate,de ce????????????????????

dinamo_fan  •  12 Septembrie 2017, 18:38

cum apare pe undeva o echipa frumoasa, cum aveti grija sa o ingropati rapid.

gicab  •  12 Septembrie 2017, 16:59

Și cu rapidu care nu moare cum rămâne?

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×