FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

"Nu pleaca!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2007 00:00

Balaci spune ca stiinta nu-l va vinde pe Bornescu, chiar daca portarului "i s-o fi acrit de Craiova". " Mircea Bornescu mi-a zis ca doreste sa plece de la Universitatea. E disperat, nu mai rezista acolo. Am o oferta buna pentru el din Turcia!". La o zi dupa declaratia impresarului Ana Maria Prodan, managerul general Ilie Balaci a dat garantii ca portarul alb-albastrilor nu va pleca sub nici o forma din Banie. "Pepe" sta insa ca pe ace la stiinta. De curind, a fost amendat cu 10.000 de dolari pentru ca l-a batut pe Baird si amenintat ca ar putea pierde postul de titular in favoarea pustiului Mihai Neagoe (19 ani).

- Domnule Balaci, ii dati drumul lui Bornescu?
- Ei, asta-i buna! Noua nu ne-a zis ca vrea sa plece. M-am intilnit cu el chiar acum doua zile si nu mi-a zis nimic. O sa vorbesc cu el sa vedem ce are de gind. Eu nu cred ca vrea sa plece. si, oricum, chiar daca i s-o fi acrit lui de Craiova, e jucator sub contract si nu ii vom da drumul la alta echipa.

- Va fi titular vineri cu Urziceniul?
- Asta nu decid eu. Chiar daca am spus ca eu si Florin Cioroianu ne vom sfatui de acum inainte, antrenorul va avea mereu ultimul cuvint in alcatuirea echipei. Pina acum, Cioroianu nu mi-a spus cum va face echipa. Daca nu il va titulariza, inseamna ca exista o solutie la fel de buna pentru postul de portar.

- Nu va fi greu fara Stoica, Gargalie, Dina si Saceanu, care au fost exclusi din lot?
- Meciul de vineri, cu Unirea Urziceni, nu era usor nici daca cei patru erau acum in lot. Asa a fost sa fie, vom juca fara ei. Decizia de a-i exclude a fost greu de luat, dar indreptatita. Chiar daca nu am fost de acord cu excluderea lui Stoica, sa nu credeti ca nu ma ducea mintea sa fac asta. Parca mi-a fost insa frica sa o spun. Au jucat foarte prost in ultimele trei etape si trebuie sa aflam ce s-a intimplat cu ei.

- Trei puncte in patru etape nu e cam putin pentru pretentiile Craiovei?
- Apropo de cele trei infringeri consecutive... Sint infringeri, intr-adevar, dar v-ati facut un calcul unde va fi Universitatea daca dupa aceste trei esecuri vor urma patru victorii? Nu in primele trei echipe din clasament, dar in primele sase sigur. Campionatul e lung, avem timp sa ajungem acolo unde ne este locul.

Omagiu pentru Neamtu
Nicolae Negrila si Dragos Bon, directorul tehnic si, respectiv, antrenorul principal al "satelitului" FC Primavara, au depus ieri o coroana la mormintul lui Cristi Neamtu. Fostul portar al Universitatii, decedat pe 14 februarie 2002 in urma unui accident nefericit in turneul din Cipru, ar fi implinit azi 27 de ani.

Mai devreme in cantonament
Jucatorii Universitatii au intrat ieri la prinz in cantonament pentru partida cu Unirea Urziceni, care va avea loc miine seara, de la ora 20:30, pe stadionul "Ion Oblemenco". De obicei, craiovenii intrau in cantonament cu doar o zi inaintea unui joc. Convocati de la "satelit", Mihai Neagoe, stefan Barboianu, Valerica Gaman si Sorin Busu au fost si ei opriti in lot pentru confruntarea cu Unirea Urziceni.

U CRAIOVA
Au scapat cu amenda

Oficialii Universitatii au fost chemati azi la Comisia de Disciplina pentru a da socoteala cu privire la scandarile triviale ale galeriei la meciurile de la Iasi si Tirgu Jiu. Intrucit s-a considerat ca oltenii se afla la prima abatere, sefii Comisiei au iertat-o pe stiinta de suspendare, dar au sanctionat-o cu avertisment si cu o amenda de 10.000 RON. (Marius Chitu)

Saceanu, titular la "satelit"

Exclus din lotul lui Florin Cioroianu, mijlocasul Robert Saceanu a jucat ieri pentru "satelitul" FC Primavara in meciul cu Recolta Ostroveni, din cadrul etapei a patra a campionatului judetean. Cel poreclit "Gattuso" a fost titular si s-a aflat pe teren pe toata durata partidei. FC Primavara a cistigat cu 5-1 si este lider in clasament, cu maximum de puncte. Stoica, Gargalie si Dina, ceilalti trei jucatori exclusi de Cioroianu, nu au drept de joc la "satelit". (Marius Chitu)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează