FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nu renunță » Ultimul tun pe care vrea să-l dea Becali pe piața transferurilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 18:45

Unul dintre impresarii lui Andrei Ivan, Vali Badea, a anunțat că Gigi Becali n-a renunțat la transferul acestuia. Cele două părți vor purta o nouă rundă de negocieri în zilele următoare.

„Din păcate, acum este mai greu să se facă un transfer al lui Ivan în străinătate, deoarece perioada de mercato s-a cam închis. Mai este deschisă în Rusia, dar acolo nu vrea Andrei să meargă.

Nici la Espanyol lucrurile nu erau aşa roz. Cei de acolo îl vroiau pe Andrei în probe 6 luni, iar apoi, dacă el confirma, dădeau o sumă pentru un transfer definitiv. Însă varianta respectivă, sincer, nu prea ne-a convenit nici nouă, nici Craiovei.

Aşa că vom vedea în zilele următoare ce se va întîmpla, deoarece din cîte am înţeles Gigi Becali îl doreşte în continuare pe Ivan la Steaua”, a zis Badea pentru Fanatik.

Pe Andrei Ivan îl mai impresariază și Sorin Paraschiv.

Badea s-a înțeles cu Gigi

Președintele celor de la Sporting Piteși, Tănase Dima, a anunțat că Gigi Becali a ajuns la un acord cu Nicolae Badea în privința sumei pe care acesta o va încasa din transferul lui Ivan de la Craiova la Steaua.

„Stăm şi noi să vedem ce hotăreşte Andrei Ivan. Din punctul nostru de vedere, al celor de la Sporting, totul este OK faţă de discuţiile pe care le-am avut cu Steaua.

Domnul Nicolae Badea m-a anunţat marţi seară că s-a înţeles cu Gigi Becali cu privire la procentele pe care noi le mai deţinem pentru Ivan”, a spus Tănase Dima.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (117)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Februarie 2016, 16:14
Postat de samertx pe 04 Februarie 2016, 00:29

visul parvenitului: ceas, pantofi, curea, cravată. expuse, dacă se poate.

Vacheron Constantin, pretul porneste de la vreo 30.000 euro. Si din pacate, am impresia ca toparlanul are editie limitata care e mult mai scumpa...Imi aduc aminte ca a fost o emisiune la tv cu cine are ceasuri "smechere" in Romania si era el si cu Videanu care aveau ceasul asta. Ceasul lui Videanu era "custom made" si era in jur de 100.000$. Oricum, oricate maybachuri, vacheron constantin, aur pe casa are pe palate .....tot un toparlan libidinos ramane. Dar se pare ca asta vor romanii...si asta voteaza.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 Februarie 2016, 12:50

Ciobanul mai are niste bani *** si ar cumpara si ***, numai sa sescape de banii *** :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  04 Februarie 2016, 10:36
Postat de adicn pe 04 Februarie 2016, 10:35

Fără să-l admir pe jiji pot spune că enunțul tău nu denotă decât invidie, ceasul fiind de altfel, bine asortat cu dungile și butonii de la sacou :)) Puteai să spui că e mincinos, agramat, fariseu șamd...așa, nu dai dovadă decât că ești invidios ;)

@Andrei.33 pentru tine era mesajul.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează