FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nu riscă! » Gabi Mureşan a reluat antrenamentele cu echipa după entorsa la gleznă suferită în returul cu Inter

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 23:01

Mijlocaşul CFR-ului nu e pregătit sută la sută din punct de vedere fizic, iar Paulo Sergio vrea să-l menajeze.

Gabi Mureşan, preferatul din lotul feroviarilor al tehnicianului Paulo Sergio, s-a refăcut după entorsa la gleznă suferită acum trei săptămîni, în returul cu Inter (0-3), din "şaisprezecimile" Europa League.

Închizătorul de 31 de ani a început la mijlocul săptămînii antrenamentele alături de colegii săi, dar şansele ca el să fie în teren la partida de luni, cu Rapid, sînt infime. Mureşan nu a recuperat foarte mult la capitolul pregătire fizică şi, ţinînd cont de faptul că pentru CFR Cluj campionatul este un obiectiv compromis, oficialii grupării feroviare nu vor să rişte o eventuală recidivă la accidentarea fotbalistului.

Reintră Godemeche
În lipsa lui Gabi Mureşan, dar şi a lui Bakary Sare şi Vass, accidentaţi de mai multă vreme, Paulo Sergio are totuşi variante pentru cele două posturi de închizător. Francezul Nicolas Godemeche va reintra printre titulari, după ce etapa trecută, la Iaşi, şi-a ispăşit suspendarea dictată pentru cartonaşul roşu încasat în finalul meciului cu Oţelul Galaţi (0-1). Celălalt mijlocaş central care va fi trimis în teren contra Rapidului va fi ales dintre nigerianul Nwankwo Obiora şi ghanezul Sulley Muniru.

Tribune goale la derby-ul feroviar
Mai puţin de 3.500 de bilete s-au vîndut pînă aseară pentru meciul CFR - Rapid. Rezultatele dezamăgitoare din acest sezon ale celor două echipe feroviare i-au determinat pe fani să-şi piardă entuziasmul. Clujenii sînt pe locul 7 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce giuleştenii sînt o poziţie mai jos, la 4 puncte diferenţă. Ambele formaţii au şanse mici să mai prindă un loc de Europa.

Trei reveniri
Faţă de etapa trecută, cînd clujenii au fost decimaţi de accidentări şi suspendări, Paulo Sergio se poate baza pe trei dintre jucătorii care au absentat la Iaşi. Fundaşul central Felice Piccolo, dar şi închizătorul Nicolas Godemeche revin după suspendări, iar portughezul Rui Pedro s-a refăcut după entorsa suferită în returul cu Inter. În schimb, grecul Pantelis Kapetanos a încasat la Iaşi al patrulea cartonaş galben din acest sezon şi este nevoit să ispăşească o etapă de suspendare.

5 goluri a reuşit să înscrie Mureşan pentru CFR în acest sezon din care două din penalty

1.041 de minute a bifat Gabi Mureşan pentru echipa feroviară în actualul campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  18 Martie 2013, 10:41
Postat de haideusicfr pe 17 Martie 2013, 23:16

Da Steaua din ce traieste ? Ca nu a mai vandut nimica de cel putin un an????Sau tot pe bani publici ?? Armata ,Securitatea ???

De cand joaca pe NA vin si ei ceva mai multi, altfel sufla vantul la ei pe stadion!:))

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Martie 2013, 23:16
Postat de terminatorul2 pe 17 Martie 2013, 11:45

Doar atătea bilete văndute ?? Este clar , au suporteri de rezultat ! Bine , nici cănd au jucat in CL nu au fost mai mult de 13 mii ! : )))))))

Da Steaua din ce traieste ? Ca nu a mai vandut nimica de cel putin un an????Sau tot pe bani publici ?? Armata ,Securitatea ???

tegean
tegean  •  17 Martie 2013, 16:37
Postat de misucfr pe 17 Martie 2013, 13:36

Cand s-au vandut pana ieri 3500 de bilete, cand mai sunt vreo 3000-3500 de abonati, cand meciul este luni la ora 21,30...tu vorbesti de tribune goale!!!Am uitat, de unde esti , Mariuse????

Nici la prânz temperatura n-a urcat peste 0 gr iar meciul se încheie pe la 23,30 şi urmează o zi lucrătoare. Clujul nu are metrou care să circule noaptea pe scurtătură spre cartierele intens populate, Gruia fiind în partea opusă celor 5 mari cartiere de blocuri (Mănăştur, Mărăşti, Grigorescu, Gheorgheni ,Zorilor) iar parcările de pe străduţele din cart.Gruia sunt ocupate de riverani. Modelul italian / englez (cu majoritatea jocurilor la lumina zilei-la propriu) ar aduce spectatori mai mulţi pe toate stadioanele. Motivele (scuzele) de mai sus, pt. nr. scăzut de spectatori, sunt adresate neclujenilor şi nu celor din Cluj pt. că, în pofida celor spuse, ceva scârţie (şi din alte cauze).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close