FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu se dopează! Steaua a publicat rezultatele controalelor

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 09:21

Pe site-ul oficial al clubului din Ghencea au fost postate aseară rezultatele controalelor antidoping efectuate de stelişti pe 10 octombrie şi 4 noiembrie. Cei care au fost controlaţi sînt: Raul Rusescu, Andrei Prepeliţă, Stefan Nikolici, Novak Martinovici, Paul Pîrvulescu, Tiberiu Bălan, Răzvan Stanca şi Lucian Filip, Vlad Chiricheş şi Adrian Popa. Agenţia Naţională Antidoping susţine că rezultatele sînt în unanimitate negative. Vezi aici comunicatul.

Punguţele nu i-au mai ajutat!
Steliştii nu au încetat să folosească celebrele punguţe cu energizant care au stîrnit vîlvă de la prima lor utilizare, în meciul cu Severinul cîştigat de Steaua cu 2-1. Roş-albaştrii au apelat şi în această partidă la respectiva substanţă, însă de această dată nu a mai avut acelaşi efect, pierzînd cu 3-1. Mai mult, elevii lui Reghecampf au arătat o stare de oboseală care nu a dispărut nici după ce Pîrvulescu le-a înmînat colegilor punguţele de plastic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
andystar
andystar  •  27 Noiembrie 2012, 20:09

oof saraciile tot pe aici comentand in sus si jos de steaua cand ei sunt vai capu lor pe 7-8 @ ca sa nu ma-i spun un proverb :vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri :))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2012, 16:51

Eu nu am inteles de ce aceste teste au fost facute de ANAD in pauza competitionala datorata de meciuri ale nationalei ???!!!! Testele se fac imediat dupa un meci oficial, nu dupa antrenamente sau amicale !!!! Asa se face in orice competitie. Eu nu zic ca Steaua se dopeaza, dar pentru a elimina orice suspiciune, trebuia sa se procedeze comform normelor de testare !

neuercainerosu
neuercainerosu  •  27 Noiembrie 2012, 16:13
Postat de saviola2_8 pe 27 Noiembrie 2012, 14:55

doar retardtii ar fi crezut ca steaua s-ar dopa, atata timp cat sunt controale perioadice mai ales de la UEFA, tre` sa fii nebun sa crezi ca steaua ar risca asa ceva, si daca ar fi facut-o sa zicem cu acele pungute ar fif acut-o in vazul lumii? mare ti-e gradina, Doamne! multi pro sti pe pamantul asta!

:)))))))))))))) Pe aia in Anglia, de ce nu ii prinde nimeni?:))) Mafia FIFA!!!! De ce nu prea sunt acuzati astia din est de mafia pariurilor, nu sunt blaturi??? Crezi ca UEFA nu stie de doping si blaturi?:))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează