FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu se lasă! » MM Stoica crede în continuare în Gabi Matei: "Mai vorbim despre el în sezonul următor!"

Gabi Matei nu a mai jucat un meci întreg în Liga 1 din mai 2011
Gabi Matei nu a mai jucat un meci întreg în Liga 1 din mai 2011

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2013 21:28

MM păstrează pariul Gabi Matei, un fotbalist indisponibil pînă în august, despre care el crede că va confirma, pînă la urmă.

Gabriel Matei, fotbalistul de 600.000 de euro care a jucat 173 de minute în ultimele 20 de luni, va deveni, pînă la urmă, un om util pentru Steaua. Aşa crede Mihai Stoica.

Managerul a insistat pentru transferul lui de la Pandurii şi a pariat că Matei va deveni om de "naţională". MM a continuat să mizeze pe Matei inclusiv într-un moment în care jucătorul deja se afla în declin, afectat de probleme medicale grave şi numeroase.

Stoica îi linişteşte acum pe fanii care i-au reproşat "afacerea Matei" ca pe o investiţie proastă din cariera lui: "Mai vorbim despre el în sezonul următor!". Gabi încă e în convalescenţă în urma unor intervenţii chirurgicale complicate la genunchi şi se va mai putea antrena normal abia în august, deci va rata întregul program de pregătire din vara asta.

Matei nu a mai jucat un meci întreg în campionat din mai 2011! Atunci a apărut în partida Pandurii-Vaslui (0-1). La Steaua nu a prins nici o partidă integral!

8.000 de euro pe lună cîştigă Matei din contractul cu Steaua. Acum doi ani, cînd a venit de la Pandurii, el era considerat fundaşul dreapta cel mai promiţător din România

"Nici Carlos şi nici Elton n-au fost investiţii proaste! Carlos a calificat echipa în grupele Ligii, iar Elton cîştigă campionatul în Arabia Saudită de unul singur!" (Mihai Stoica, manager Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
lollol
lollol  •  22 Aprilie 2013, 01:48
Postat de digei pe 21 Aprilie 2013, 15:32

Pai vorbim despre el tot timpul.Cu cine s-a cuplat,cu cine a vomat in taxi,cu cine a baut,ce i s-a blocat la masina,unde-a mai fost operat etc MM ti se pare ca merita 8.000 pe luna acest baiat ? Ce a dat el in schimb Stelei ?

matei e slabiciunea memelusheighei...pentru ca seamana cu naomi :)))))))))))))))))

cipet
cipet  •  21 Aprilie 2013, 21:11

gabi matei a avut un accident de masina. asta am auzit acum. sanatate gabi matei !

digei
digei  •  21 Aprilie 2013, 15:32

Pai vorbim despre el tot timpul.Cu cine s-a cuplat,cu cine a vomat in taxi,cu cine a baut,ce i s-a blocat la masina,unde-a mai fost operat etc MM ti se pare ca merita 8.000 pe luna acest baiat ? Ce a dat el in schimb Stelei ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează