FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nu se mai face » Transferul unui jucător stelist a căzut: "Îmi pare rău, nu mai încheiem tranzacţia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 16:41

Steaua a reuşit să-l dea sub formă de împrumut în această iarnă pe Paul Pîrvulescu la Gaz Metan Mediaş, însă cele două părţi n-au apucat să semneze actele, iar în momentul cînd s-au pus la masa negocierilor, fundaşul a avut pretenţii salariale prea mari.

Ioan Horoba, preşedintele medieşenilor, a dezvăluit că transferul lui Paul Pîrvulescu a picat şi jucătorul se poate întoarce la Steaua.

"Îmi pare rău, dar nu mai putem să facem transferul lui Pîrvulescu. Duminică m-am înţeles cu el asupra contractului şi am bătut palma, dar peste două zile m-a sunat şi mi-a cerut mai mult la salariu.

Mi-a spus că Steaua nu îşi ţine nici un ban la contractul cu noi, iar în condiţiile astea noi trebuie să îi dăm mai mult dacă vrea să vină să joace pentru Mediaş. I-am explicat că nu putem să îi satisfacem pretenţiile, iar în condiţiile astea tranzacţia nu se mai face".a spus Horoba pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
simohayha
simohayha  •  09 Ianuarie 2015, 21:50
Postat de gazistu pe 09 Ianuarie 2015, 18:51

asta o venit cu firuri la medias, o uitat ca aci s-o nascut, o crescut si aci lam facut fotbalist....si acum vine cu pretentii de bucuresti, si mai vrea sa si joace....poi stai tata acolo si fa tusa ca acolo esti bun!!!!

Paul este bun si de Steaua dar nu trebuia profilat fundas ci mijlocas stanga, cum juca la Gaz. Trebuie lasat sa joace pe postul asta si va da sigur randament.

simohayha
simohayha  •  09 Ianuarie 2015, 21:45
Postat de crotalie pe 09 Ianuarie 2015, 17:49

Paul Pirvulescu a avut un sezon mai slab, dar asi poate reveni si sa reintre in strategia lu`Costel Galca pentru sezonul care bate la usa. Surpriza din lotul echipei noastre dragi v-a fi golkiperul Cojocaru produs 100 % al clubului rus-albastru care are iesiri foarte bune la baloanele pe sus si joc de picior + talie. Facem mitinc sa-l lase an pace pe nea Gigi care este om bun si ne-a mers bine cu dansul sau sa vina si regele Giga Hagi care are proecte. Se antoarce inapoi si Mirel care s-a antrenat sub bagheta lu`Oli si reface axu`cu motoreta pe aripi. Suntem suporterii unici cu echipa cea mai valabila si galeria cea mai principala. Forta Stiaua, forta Stiaua, hei, hei !

Mai Scrotalule, atata faci pe proostu' si intinzi zeflemeaua incat nici tu nu mai stii ce-i cu tine si care ti- e contul principal. Vezi-ti de treaba si nu mai emite idei din zona prohabului... Mergi la culcare altfel noi vom ramane la "Forza Steaua" iar tu vei evolua la "Forza Cămaşa"...

saviola2_8
saviola2_8  •  09 Ianuarie 2015, 19:42

mai bine sa ramana, si asa avem destule plecari, e jucator de lot destul de bun, spre exemplu` la dinamo ar fi capitan:))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează