FOTBAL  »  Superliga  »  

"Nu sînt Copos"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Marian Iancu nu are emoţii că nu va primi licenţa pe sezonul viitor, fiind deranjat că a fost comparat cu patronul Rapidului

Poli Timişoara şi-a ridicat ieri interdicţia la transferuri, dictată de FRF după neplata unor restanţe de 80.000 de euro, către FCM Bacău şi o societate comercială, SC "Tibpet" SRL.

Patronul Marian Iancu a anunţat că a achitat ambele datorii, astfel încît bănăţenii să poată face transferuri. "S-a achitat tot ce era în litigiu, tot ce ne-ar fi putut opri de la programare în Liga 1. S-a plătit tot: la Tibpet, la Bacău, totul. De acum vom putea face transferuri şi vom fi programaţi în Liga 1, nu vă faceţi probleme", a spus Iancu.

Şeful bănăţenilor s-a arătat deranjat de faptul că situaţia sa a fost comparată cu cea a lui Geoge Copos, care a anunţat că vrea să se retragă de la Rapid. "De ce sînt comparat cu Copos? Eu nu am spus că îmi doresc să plec de la Timişoara. Din contră, îmi doresc să investesc şi mai mult la Poli, dar am spus că vom face asta în viitor, doar dacă autorităţile vor fi cu noi", a spus Iancu.

Se judecă cu Otopeniul
Şeful bănăţenilor a recunoscut că se judecă cu CS Otopeni, pentru plata transferurilor lui Cojocnean şi Florin Sandu, aduşi la Poli pentru 890.000 de euro. "Mai sînt destule căi de atac. Problema este că noi am încheiat contractul în vară, iar jucătorii au venit abia în iarnă. Ar trebui făcute alte contracte, pe alte baze, să modificăm datele cu şase luni mai tîrziu. Otopeniul nu vrea, deşi e în culpă. O să vedem cum va fi pînă la urmă", a spus Iancu, care a asigurat că va plăti şi lui Miroslav Giuchici, de la şcoala căruia a transferat jucători.

Datori pe FCU Poli
Poli le datorează foştilor antrenori, Călin Zanc şi Iosif Cavai, o sumă totală de 85.000 de dolari, pentru care au obţinut o hotărîre definitivă de judecată. Mai mult, cei doi au obţinut un sechestru pe acţiunile deţinute de FCU Poli Timişoara în actuala societate pînă la concurenţa sumei datorate, acţiuni care vor fi scoase în curînd la licitaţie. Marian Iancu a recunoscut şi această datorie, dar clubul a înaintat o plîngere penală împotriva lui Zanc, care a fost soluţionată favorabil pentru fostul jucător şi antrenor al Timişoarei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  10 Februarie 2008, 02:22

tu nici nu poti sa fi copos ala e alb,tu nu esti vinat .i-ati bagajele si dute la giulesti ciricliul dracului

 •  08 Februarie 2008, 18:09

sunt....nu sint....analfabetilor

 •  08 Februarie 2008, 16:10

Ma bucur ca acum pe acest site intra numai specialisti care-si dau cu parerea. Vad ca sunt numai pareri foarte avizate. Noi , PROSTIMEA, vom merge la meci maine la ora 12,00. Poate v-a fi cum ziceti voi si nici nu se mai tine me4ciul, dar poate ca se tine...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează