FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DIN SAINT-VINCENT

Nu toţi fac reclamă » Steaua e sponsorizată de Nike, însă o parte din jucătorii ei preferă alte mărci de ghete

Articol de , - Publicat sambata, 21 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 00:07

La Steaua sînt şi jucători care nu preferă ghetele Nike, sponsorul tehnic al roş-albaştrilor.

Campioana României e sponsorizată de Nike, brandul de echipament sportiv numărul unu la nivel mondial! Conform contractului dintre cele două, jucătorii beneficiază, pe lîngă echipament, şi de ghete de ultimă generaţie, totul fiind gratuit.

Mai mult, Steaua încasează şi bani, un procent din vînzările de echipament cu sigla clubului din Ghencea. Chiar şi aşa, roş-albaştrii nu sînt obligaţi să încalţe ghetele de joc ale sponsorului.

Deşi majoritatea fotbaliştilor lui Gâlcă folosesc Nike, mai sînt şi jucători care nu le agreează, preferînd să-şi procure singuri încălţările preferate.

"Gheata e arma jucătorului. Dacă te simţi bine într-o pereche, cu greu mai renunţi la modelul respectiv. De cînd am pus prima oară în picioare ghete Puma, eu n-am mai renunţat la ele" (Dorinel Munteanu, fost internaţional român)

"E şi o chestie de superstiţie. Eu dacă evoluam bine cu o pereche de ghete jucam cu ele pînă cedau pentru că îmi purtau noroc. Le foloseam pînă cînd nu mai puteam pentru că se rupeau" (Gheorghe Hagi, fost internaţional român)

622514-ghete-stelisti.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ortega
ortega  •  22 Iunie 2014, 08:37
Postat de tbone pe 21 Iunie 2014, 09:53

nike ofera doar echipamentul de joc, fara ghete, pt ca Nike are contract cu Steaua si jucatorii poarta tricourile cu semnul Nike, dar in picioare pot sa poarte si opinci daca vor, sunteti multi, grasi, prosti si per total degeaba in redactia asta

Ai dreptate , în Champions League toîi renunță la Nike și poartă opinci ... O fi poruncă de la superpatriotul albanez din pârnaie ...

bobinatul
bobinatul  •  21 Iunie 2014, 11:34
Postat de gabush86 pe 21 Iunie 2014, 09:15

v-au trebuit si doi oameni sa faceti acest articol de doi lei ?! nici un jucator de la nici o echipa din lumea asta nu e obligat sa poarte ce vrea altcineva !

Haha, corect. Trebuie sa trimita si baietii astia 2 un articol pe zi din Franta. Sa nu spuna gsp ca le plateste vacanta degeama

shab
shab  •  21 Iunie 2014, 10:44

Articolul asta reprezinta perfect nivelul ziaristilor jesepisti. Tolontane, sa ti-l pui in rama!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează