FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Nu toţi pleacă de la Petrolul » Laurenţiu Marinescu şi-a prelungit contractul pentru încă 2 ani: "Sînt foarte fericit"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 ianuarie 2014 13:06

Mijlocaşul Laurenţiu Marinescu a semnat prelungirea contractului cu FC Petrolul, scadent la finele acestui sezon, noua înţelegere urmînd să fie valabilă până în vara lui 2016, informează site-ul oficial al clubului prahovean.

"Mulţumesc conducerii pentru încredere, mai ales că vin după o perioadă grea, în care am fost accidentat. E un gest pe care voi încerca să-l întorc prin evoluţiile mele. N-a fost nicio problemă să semnez, nu m-am gîndit nici o secundă să nu accept şi sînt foarte bucuros că voi rămîne aici şi în următorii ani. Oriunde aş fi plecat nu găseam un asemenea public ca al nostru", a declarat Marinescu.

Marinescu e conştient că niciunul dintre jucători nu are garantat postul de titular şi consideră că lupta pentru un loc în primul unsprezece nu poate să fie decît benefică: "Mă bucură că avem un lot numeros, e şi normal să fie concurenţă mare pe posturi atunci cînd ai obiective îndrăzneţe ca ale noastre.

Sînt sigur că vor intra pe teren cei mai în formă, Mister urmînd să decidă la momentul respectiv pe cine va miza. Sîntem implicaţi şi în Cupa României, pe care vrem să o păstrăm la Ploieşti, aşa că fiecare va avea şansa lui", a mai spus Marinescu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
humanimal
humanimal  •  29 Ianuarie 2014, 10:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Stai putin ca nu-l stie pe dinafara, trebuie sa dea search pe youtube la Sorinel copilul de aur! :D

salaaurel
salaaurel  •  28 Ianuarie 2014, 19:23

Pana la urma o sa jucate cu Mutu si Zicu,deoarece nimănui nu-i convine sa alerge si sa marcheze si Mutu sa ia banii.

dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  28 Ianuarie 2014, 18:42

Contra: demisia! Sa vina Hizo, Ionut Badea, Multescu sau Grig!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează