FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu totul a fost roz la FCSB: „A intrat în vestiar și a spart tot. Nu l-am mai văzut așa. Toți eram uimiți”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 12:05

Nicolae Dică a făcut o dezvăluire cel puțin neașteptată despre Oleg Protasov, antrenorul care a stat în 2005 pe banca FCSB timp de 24 de meciuri.

„După Walter Zenga a venit Protasov. Ne-a văzut că stăm foarte bine defensiv şi ne-a dat libertate. Ne-a spus clar că nu trebuie să mai lucreze la apărare, că trebuie să ne dea mai multă libertate pentru că avem calitate.

Şi chiar aveam libertate totală. Mie îmi spunea să joc unde vreau eu. Dar s-a enervat o singură dată. Jucam la Petroşani, iar la pauză ne conducea Jiul cu 1-0. A intrat în vestiar şi a dat cu o sticlă în tablă, s-a spart tot. Toţi eram uimiţi, pentru că nu îl ştiam aşa. Nu văzusem niciodată partea asta a lui. Dar a fost singura dată când s-a enervat. A certat doi sau trei jucători şi în repriza a doua am întors rezultatul şi am câştigat cu 2-1”, a spus Nicolae Dică, la TV Telekom Sport.

Suporterii l-au apreciat pe Protasov datorită stilului ofensiv de joc. A calificat-o pe Steaua în grupele Ligii Campionilor, după două victorii şi două egaluri. Tot în 2005, Protasov a reuşit locul 2 cu Steaua, iar la venirea lui Olăroiu pe bancă, Steaua a câştigat campionatul.

Citește și:

Fotbalistul înțeles cu Becali pentru transferul la FCSB a fost închis » Avea probleme și cu Poliția română, după ce-și jefuise colegii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  08 Februarie 2019, 14:16

În 2005, Steaua lui Protasov a fost eliminata în play-off-ul Champions League de Rosenborg (1-1 și 2-3)... Calificarea în grupele UCL a venit un an mai târziu, după o dubla tensionata cu Standard Liege... Mai joaca feste și memoria asta, ce sa faci...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează