FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu vine nici Heubach la FCSB » Dică a explicat ce s-a întâmplat

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 20:12

FCSB stă în doi fundași centrali, Larie și Bălașa, iar oficialii vicecampioanei nu reușesc să aducă un nou jucător, deși se chinuie de mai bine de 6 săptămâni. 

Ultimul nume de care au fost interesați steliștii a fost neamțul Tim Heubach (29 de ani), ultima oară la Kaiserslautern.

"L-am urmărit pe acest jucător, dar până la urmă am decis să nu-l mai luăm. Nu mai este de actualitate transferul acestuia la Steaua. E clar că suntem obligați să aducem cât mai repede un fundaș central", a spus Nicolae Dică.

500.000 €
cota de piață a lui Heubach, conform site-ului transfermarkt.de

CINE E TIMO HEUBACHgettyimages 453477648

Traiectoria carierei lui Heubach este una destul de modestă. Și-a încheiat junioratul la Borussia Monchengladbach, însă nu a apucat să debuteze pentru echipa mare. A jucat însă cinci ani, între 2007 și 2012, la echipa secundă a lui Gladbach, în ligile inferioare. 

Între 2012 și 2014, Heubach a jucat la Frankfurt, unde a strâns însă doar 29 de meciuri.

Din 2014 s-a transferat la FC Kaiserslautern (Zweite Bundesliga), unde a reușit un gol în 52 de meciuri.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
911172995609353
Gica Matei  •  30 Iulie 2017, 08:43

Si-a batut joc de Tamas, taranul de ...ecali, dar Tamas juca fotbal si daca il luai din restaurant la 6:00 dimineata. Acum, sa vedem ce o sa faca marele strateg de Pipera, daca se accidenteaza si fundasii pe care ii are. Dar sta linistit, ii mai amesteca el si mesteca mai abitir din margelele alea, care vezi Doamne, vor sa fie metanii de calugar.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Iulie 2017, 23:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb.86
fcsb.86  •  29 Iulie 2017, 22:25
Postat de vyyllyy pe 29 Iulie 2017, 21:47

Bine ma Arsenie boca , acum ti-ai dat tu seama ce face Becali ?, Becali e naiv ca se ia dupa presa , cum un jucator joaca doua meciuri bune sau da 2/3 goluri gata pune ochiii pe el , "il iau la fcsb "si nu comfirma pentru ca dupa doua meciuri e criticat ca nu joaca bine , prea mult stres prea multa tensiune la fcsb , ce sa intamplat cu Tamas ? , ca era considerat unu dinte cei mai buni fundasi centrali din Romania intr-un timp , a gafat si el (e om ) si sa pus ciobandament cu gura pe el si multe cazuri , de exp cazul Tade , vine golgheter de la CFR si la Fcsb nu e in stare sa dea mai mult de 4/5 goluri , parca atatea a avut in tot sezonul , parerea mea e ca vina e a lu' Becali ca nu lasa oameni din conducere sa aduca jucatori sau daca vede ca nu sunt in stare MM/ Argaseala sa pun pe alt cineva capabil dar acel capabil sa fie lasat in pace ,Becali cat timp de baga la echipa fcsb no sa castige campionatul ,Fcsb a castigat ultimul campionat cand era jiji parnaie , asta spune tot , copy , past , edited .

Tade nu este un exemplu bun. Cred ca toata lumea considera ca Tade a primit chiar prea multe sanse de a demonstra dar din pacate nu a demonstrat nimic. Nu as crede ca a fost vorba despre valoarea lui, mai mult un transfer nereusit pentru ca nu era genul de atacant de care clubul avea nevoie, la Cfr a dat multe goluri in special din centrarile venite din benzi, lucru care la FCSB nu se intampla foarte des, nici centrari multe si nici de calitate. Jucand mai mult central pe poarta il dezavantaja. Dar asta a demonstrat din nou doar un prost management, transferuri facute doar dupa laudele din "presa".

Vezi toate comentariile (28)
Comentează