FOTBAL  »  Superliga  »  

"Nu vom da picioare în gură"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Atacantul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a declarat, joi, că partida cu Steaua, din etapa a 20-a, se va disputa în limitele sportivităţii, nu aşa cum s-a întâmplat în tur, când Mirel Rădoi l-a lovit cu piciorul în figură pe Clement Pălimaru, transmite corespondentul NewsIn.

"În meciul tur, Pălimaru a luat un picior în cap de la Rădoi de am zis că nu se mai ridică de jos. Şi nu a fost singura intrare dură a jucătorilor stelişti. Noi nu vom proceda la fel. Vom juca fotbal, aşa cum ştim noi mai bine. Nu vom da picioare în gură", a declarat Bâlbă pentru NewsIn.

În prima repriză a meciului Steaua- Poli Iaşi, scor 1-0, din tur, Mirel Rădoi l-a lovit cu piciorul în faţă pe atacantul Clement Pălimaru. Arbitrul Cristian Balaj nu a luat nicio măsură, considerând că intervenţia lui Rădoi a fost involuntară.

sursa NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
 •  22 Februarie 2008, 12:46

Pai daca o sa joci tu ...o sa joc si eu ...si pana sa ajungi langa Radoi... te scot eu dupa teren ...pe targa!!! Te rup in doua!!! U cock sucker.

 •  21 Februarie 2008, 23:41

un singur minut as vrea sa joc fotbal si acela sa fie impotriva stelei sa ii rup botu definitiv la faultangiu si criminalu de radoi

 •  21 Februarie 2008, 23:04

bei balbaitu dracu...tu lasa-te de interviuri...zi dracu cand mai tragi ultima betie??? tu zici ca nu ai auzit de sud americanii aia = in primu rand nu ne intereseaza pe noi dak ai auzit tu sau nu si 2: o fi auzit cineva de tine??? te astept cu un interviu dupa meciu de dum...j37 la kkt

Vezi toate comentariile (42)
Comentează