FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN MEDIAŞ 0-1

"Nu vor mai juca niciodată la Steaua!" » Gigi anunță: 2 jucători, OUT! Mai are doi în vizor: "Au început să o «talenteze»"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2016 22:59

Gigi Becali a răbufnit la finalul meciului pierdut de Steaua, 0-1 cu Gaz Metan Mediaș. Acesta i-a transmis lui Bogdan Mitrea că nu va mai juca niciodată la Steaua și consideră că Golubovici nu se ridică la nivelul echipei.  

"I-am zis lui Reghe: «dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi». A greșit și Reghe. Mitrea nu mai joacă niciodată la Steaua, nu are ce căuta pe teren la Steaua.

Golubovici e cel mai bun om din lume... nu are ce căuta la Steaua! Nu sunt ei vinovați, ei atât pot!", a spus Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei i-a criticat dur și pe Boldrin și De Amorim, transferați în această vară de la Astra.

"Trebuie să le intre în cap la toți care vor să fie fotbaliști: meciurile nu se câștigă din talent, doar cu munca! Pe Boldrin și De Amorim i-am lăudat, au jucat prima oară când au venit la Steaua, acum ei cred că au talent.

E vorba de caracter aici. Noi când l-am lăudat puțin pe De Amorim a început să o talenteze. Boldrin, l-am lăudat, a început să o talenteze! O să le scriu pe tablă, dacă nu le scrie Reghe. Fotbalul se câștigă cu muncă, nu cu talent și cu figuri", a adăugat acesta.

Singurii fotbaliști lăudați de Becali au fost Gabi Tamaș și Ovidiu Popescu. 

"Singurul care scotea mingea în margine și centra era Tamaș, așa se joacă atunci când ai un om in plus. Îmi place puștiul ăla, Popescu, nu e el vinovat, e vinovată toată echipa", a concluzionat Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
aius
aius  •  17 Octombrie 2016, 15:43

Joaca si Craiova astazi?! intreb ,ca aici vad numai stiri despre fcsb!!! alo...presa?

blatistu49
blatistu49  •  17 Octombrie 2016, 14:56

parca i si CRETU e pe lista lu JIJI sa vazut ieri noroc ca a fost eliminat golanul ca GAZUL p;ierdea cu el pe teren dadea un autogol

317827231930285
Alfonso Senior  •  17 Octombrie 2016, 13:19

Cand au avut antrenor parnaie ia dat cu piciorul, la adus pe maimutoiul asta care habar nu are sa faca echipa de start.Acum parnaie vrea sa castige tot ce se poate . Mai luati putina dar putina *** , incepand cu REGHE, bulangiul deMM,termind cu parnaiasul de patron,poate asa veti reveni cu picioarele pe pamant.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează