FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Se reuniră și oltenii » 28 de fotbaliști la primul antrenament din 2024 al Craiovei. „Nu vreau să mai vorbesc despre titlu”

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 13:18 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 14:23

Universitatea Craiova s-a reunit după vacanță la baza de pregătire „Ilie Balaci”. Jucătorii au efectuat primul antrenament oficial din 2024 la Craiova, urmând ca după-amiază să decoleze de pe Aeroportul Internațional Craiova cu destinația Antalya.

Delegația alb-albaștrilor va fi cazată la Regnum Carya Resort din Belek până pe data de 15 ianuarie, când este programată întoarcerea în Cetatea Banilor Timp de 14 zile, antrenorul Ivaylo Petev le-a pregătit jucătorilor un program spartan de pregătire, cu câte două antrenamente în fiecare zi.

E OUT! Vedeta pusă pe liber din Liga 1, după ce GSP a dezvăluit: „I-a supărat pe toți, nici nu transpiră la antrenamente”
CSU CRAIOVA
E OUT! Vedeta pusă pe liber din Liga 1, după ce GSP a dezvăluit: „I-a supărat pe toți, nici nu transpiră la antrenamente”

Momentan, programul complet de meciuri de verificare nu a fost anunțat oficial, dar pe 14 ianuarie, Craiova întâlnește formația FC Slovacko, ocupanta locului 4 în prima ligă din Cehia.

La primul antrenament al anului a participat și singura achiziție de până acum, fundașul lateral finlandez Pyry Soiri (20 de ani).

Lotul Universității Craiova prezent la reunire: 

  • Portari: Laurenţiu Popescu, David Lazar, Matei Goga 
  • Fundași: Nicuşor Bancu, Vladimir Screciu, Ştefan Vlădoiu, Pyry Soiri, Raul Silva, Gjoko Zajkov, Karlo Tomaşec, Denis Benga, Florin Gaşpar, Juraj Badelj 
  • Mijlocași: Alexandru Creţu, Ştefan Baiaram, Alexandru Mateiu, Mihai Căpăţână, Alexandru Işfan, Lyes Houri, Robert Lăpădătescu, Marian Danciu
  • Atacanți: Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic, Alexandru Mitriţă, Atanas Trică, Bogdan Barbu, Ştefan Bană

VIDEO. Nicușor Bancu: „Nu am avut niște evoluţii constante”

Căpitanul Universității, Nicușor Bancu, a oferit și primele declarații la scurt timp după reluarea pregătirii.

„A fost o perioadă frumoasă, petrecută alături de familie, ne-am încărcat bateriile şi revin cu forţe proaspete, pentru că ne așteaptă un an foarte greu. Vreau să mă pregătesc bine în cantonament, să fiu ferit de accidentări şi la finalul sezonului să fim cât mai sus în clasament. Nu vreau să mai vorbesc despre titlu, deocamdată trebuie să câștigăm fiecare meci. Nu am avut niște evoluţii constante, dar sper ca acum să se întâmple diferit”, a explicat Bancu.

Despre startul de foc din 2024, meciuri cu Farul și FCSB, liderul vestiarului a declarat: „Vor fi două partide foarte grele la început, să nu mai facem greşelile din ultimele partide. Trebuie să fim mai concentrați pe faza de apărare. Vom juca acasă și trebuie să câștigăm ambele partide”.

Ne dorim să facem pregătirea sută la sută și acest lucru contează în evoluția pentru tot sezonul. M-am gândit tot timpul la Campionatul European, dar până la vară sunt multe meciuri la echipa de club şi îmi doresc să fiu sănătos, să joc meci de meci
Nicușor Bancu, fundaș CSU Craiova

VIDEO. Alexandru Crețu: „Ne așteaptă un restart de foc”

Mijlocașul central Alexandru Crețu a precizat că „obiectivul este să fac mult mai mult decât am făcut anul trecut”. Cum Craiova începe cu două meciuri tari, Farul și FCSB, Crețu a pus că va „fi un restart de foc, cu două echipe puternice ale campionatului românesc, dar e important ce vom face în stagiul de pregătire”.

Citește și:

E OUT! Vedeta pusă pe liber din Liga 1, după ce GSP a dezvăluit: „I-a supărat pe toți, nici nu transpiră la antrenamente”
CSU CRAIOVA
E OUT! Vedeta pusă pe liber din Liga 1, după ce GSP a dezvăluit: „I-a supărat pe toți, nici nu transpiră la antrenamente”
Mihai Rotaru anunță un plan de multe milioane de euro la Universitatea Craiova: „Stăm nesperat de bine. Se implică nume la nivel național”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru anunță un plan de multe milioane de euro la Universitatea Craiova: „Stăm nesperat de bine. Se implică nume la nivel național”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Sorenson95
Sorenson95  •  03 Ianuarie 2024, 19:07

Salut! La multi ani! si unde e Basilio NDong? Cred ca inca ne trebuie un playmaker gen Nistor (de ce l-ati dat?) si un fundas central...Succes!

eunescu09
eunescu09  •  03 Ianuarie 2024, 14:20

An de an, aceeași situatie: sunteți campioni la promisiuni și apoi la scuze dar la fotbal și determinare rămâneți mereu corigenți. De vina este, probabil, și lipsa unei mâini de fier la Craiova căci pe blândul Rotaru l-ați fumat de mult. Sa ne gândim doar la atitudine avuta de Ivan, Marcovici, Kolici, Isfan, Kurtic, Rogulici, Cretu, Silva și nu doar de ei. Excelati la superficialitate iar asta nu poate crea ceva bun.

parachioara5
parachioara5  •  03 Ianuarie 2024, 14:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează