FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA

Numărătoarea finală » Celebra melodie "The Final Countdown" a răsunat în boxele arenei din Pitești

FOTO Raed Krishan (Pitești) +3   FOTO
FOTO Raed Krishan (Pitești)

Articol de - Publicat luni, 14 martie 2016 00:00

Jucătorii campioanei au fost dezamăgiți la finalul meciului de miercuri, tot cu Astra, după ce în tribunele stadionului din Trivale au fost prezenți doar 800 de fani.

Situația s-a schimbat radical aseară, când în arenă au fost doar suporteri care țineau cu Steaua!

Aproximativ 7.000 de oameni au venit conștiincios la stadion, iar cu mai bine de o oră înainte de startul partidei, tribuna I și a II-a erau pline până la refuz. În schimb, peluzele pustii.

Șumudică în colimator

Tribunele au erupt în momentul în care crainicul arenei, cu un nume predestinat, Florin Ghencea, a prezentat lotul campioanei. Fiecare jucător a primit aplauze. Până și Chipciu a scăpat de celebrele fluierături.

Ieșirea de la vestiare și momentele de pregătire ale jocului au fost acompaniate de piesa " The Final Countdown", a suedezilor de la " Europe", o cunoscută formație rock care a făcut istorie în anii '80-'90. Marius Șumudică a fost luat în colimator din prima, a fost înjurat vârtos, însă tehnicianul liderului n-a mai reacționat.

"Cât vă mai bateți joc de noi?!"

Reghe și Șumi n-au ieșit deloc pe gazon la încălzire, părând că se evită, după ce s-au înțepat în ultimele zile de la distanță. Totuși, înaintea fluierului de start, s-au pupat și s-au îmbrățișat.

Fanii de la București ai roș-albaștrilor au fost prezenți și ei și au protestat arborând mai multe bannere prin care au criticat situația actuală a clubului: "Ne-ați răpit plăcerea de a iubi, echipa cu care ne trezeam în gând zi de zi" și "Cât vă mai bateți joc de noi?!".

Marica lângă echipă

Întors sâmbătă seară de la Dubai, acolo unde a fost la celebra Marijana Kovacevici pentru a se trata după ce-a suferit o accidentare în partida cu Dinamo, Ciprian Marica a fost prezent în tribune la Pitești. El a lipsit de la antrenamentul de ieri dimineață al campioanei, dar a ținut să fie să fie alături de colegii săi la meci.

În cursul zilei de astăzi, jucătorul de 30 de ani va mai efectua un RMN, apoi va intra în programul de pregătire. Aseară, Marica a stat alături de MM Stoica, Valeriu Argăseală și Ilie Năstase.

Din nou rezervă

Reghecampf e dezamăgit de forma sportivă pe care o traversează Adi Popa și a decis ca mijlocașul să fie păstrat rezervă cu Astra. E pentru a doua oară când tehnicianul ia o astfel de hotărâre, fotbalistul de 27 de ani nefiind inclus în formula de start nici la partida cu FC Voluntari, 1-3.

Atunci, Popa a intrat imediat după pauză pe teren și a marcat singurul gol al Stelei. Conform informațiilor Gazetei, la acel joc, disputat pe stadionul Ștefan cel Mare, Gigi Becali l-a sunat pe Marius Ianuli și a cerut ca Popa să intre imediat pe teren.

În club înainte de meci

Alexandru Chipciu, Mihai Pintilii și Alexandru Bourceanu au decis ca sâmbătă seară să meargă la un club din București! Cei trei jucători ai Stelei au fost surprinși de paparazzii site-ului cancan.ro când au ieșit din Club 99, unde au asistat la un spectacol de stand-up comedy al comediantului Andrei Ciobanu.

Cei trei jucători ai campioanei au fost însoţiți de neveste, iar ieșirea a fost cu acordul lui Reghe. Imediat după petrecerea nocturnă, fotbaliștii au revenit în cantonament.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează