FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nuno Claro crede că nivelul Ligii 1 scade dramatic: „Înainte erau Craiova, Timișoara, Rapid, Dinamo, Steaua. Acum e FCB...FCSB?”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 10:42

Portughezul Nuno Claro (42 de ani) a fost prezent la partida dintre CFR Cluj și Viitorul, scor 3-1. Triplul campion al României crede că nivelul campionatului a scăzut față de perioada în care el evolua aici. 

Nuno Claro a evoluat la CFR Cluj între 2006 și 2013. A obținut trei titluri, trei Cupe și două Supercupe ale României. Acum antrenează în Liga a treia din Grecia, dar urmărește atent competiția pe care Dan Petrescu e aproape să o câștige din nou.

„Am terminat campionatul în Grecia și am venit să văd meciul lui CFR, al prietenilor mei. Cred că datorită victoriei cu Viitorul sunt în proporție de 75 % campioni. Mai sunt trei etape și depind doar de ei. 

E un pic mai slab campionatul. Înainte erau multe echipe puternice. Erau Timişoara, Craiova, Rapid, Dinamo, Steaua... Care nu mai e Steaua acum, e FCB... FCSB?”, a declarat Nuno Claro pentru TV Telekom Sport. 

3 meciuria apărat Nuno Claro în grupele Ligii Campionilor pentru CFR Cluj

Vezi și: 

CFR Cluj poate deveni campioană cu două etape înainte de final! Scenariul nu e deloc unul SF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  30 Aprilie 2019, 16:09

fortza cfr

blatistu49
blatistu49  •  30 Aprilie 2019, 15:59

acuma au aparaut echipe de traditie ca Clinceni CHIAJNA VOLUNTARI CALARASI si mai no u se forteaza intrarea pe linie de ...TIRGOVISTE macar ptr un an dupa care va disparea ca>>>>un fotbal blatuit si trucat fara interes am ajuns la un nivel jalnic cu asemenea echipe inventate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează