FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nuno Claro nu renunţă: ”Se mai întîmplă în fotbal să fii fluierat. Nu mă afectează”

Nuno Claro a devenit subiect de bancuri
Nuno Claro a devenit subiect de bancuri

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 13:22

Portarul a mărturisit că nu l-a deranjat faptul că a fost huiduit de un stadion întreg la meciul cu Gaz Metan Mediaş


Nuno Claro a devenit subiect de bancuri după prestaţia din meciul cu Mediaşul, 0-2. Fanii CFR-ului semnează o petiţie prin care cer îndepărtarea sa de la echipă, în timp ce simpatizanţii rivalilor de la "U" insistă pentru păstrarea portughezului în primul unsprezece. Portarul de 34 de ani e sigur că poate reveni în graţiile suporterilor din Gruia. "Normal că există o cale de împăcare. Nu mă afectează faptul că se semnează aceste petiţii. Cred că la meciul cu Gaz Metan nu au fost neapărat supăraţi pe mine, ci pe faptul că echipa a pierdut. Se mai întîmplă în fotbal să fii fluierat, e normal să mai apară astfel de situaţii. Antrenorul ştie dacă mai e nevoie de un portar la echipă", a spus Nuno Claro. .

Goalkeeperul portughez a fost apărat de colegul său, stoperul Nuno Diogo. "Ne simţim sută la sută în siguranţă cu Nuno Claro în poartă", a declarat fostul fundaş al Braşovului.

Citeşte şi: Fanii lui "U" au creat o petiţie online pentru păstrarea lui Nuno Claro la CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
double07
double07  •  21 August 2011, 14:32

pai renunta ei la tine!

46rossi
46rossi  •  16 August 2011, 14:44

PLEACAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nea_silica
nea_silica  •  16 August 2011, 14:35

Nu mi se pare prea elegant sa fluieri adversarii, si cu atat mai putin proprii jucatori. Oricum, m-am saturat si eu de prestatiile portarilor nostri, indiferent cine apara e de prisos, chiar daca ii nimereste mingea, sare din ei ca din zid, de obicei la primul jucator advers.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează