FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Nuno Viveiros, la FC Braşov pentru un sezon

Nuno Viveiros (stînga)
Nuno Viveiros (stînga)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2010 00:00

Mijlocaşul portughez în vîrstă de 27 de ani Nuno Felipe Viveiros, liber de contract, a semnat, miercuri, o înţelegere valabilă pentru un sezon cu formaţia FC Braşov.

Fotbalistul care a evoluat ultima dată pentru Poli Iaşi a declarat: "Mă bucur că, în sfîrşit, situaţia mea s-a rezolvat şi am putut să semnez contractul cu FC Braşov.

Mi s-a oferit această şansă şi nu am stat prea mult pe gînduri. Vreau să joc cît mai mult şi să ajut echipa să se claseze pe un loc cît mai bun în campionat. Am găsit la Braşov un grup unit, care poate face performanţă", a declarat Nuno Viveiros, pentru site-ul oficial al clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
eu_baiatul_yo
eu_baiatul_yo  •  25 August 2010, 13:02

fa un test la cat esti de sexy!? Intra pe ww w.Sexy Metru.co m (fara spatiii)FA un test sa vedem cat esti de sexy!FEMEI SEXY!BARBATI SEXY!

forzzainter
forzzainter  •  25 August 2010, 12:57

vivi, u erai singurul care promiteai k ramai sa ajuti pe poli.....te intrebam toti knd ieseai de la antrenament ce ai de gand sa faci, u spuneai k ramai sa facem treaba, sa promovam....munteanu nu mai zic se batea cu pumnu' in piept k ramane, promovam alea alea, si akuma se antreneaza cu brasovu si el....si lamine ala era bun, bn k am scapat de badea, k ne-=a ingropat anu trecut cracanatu'.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează