FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, ORA 20:30, DOLCE 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Nuno Viveiros reacţionează după declaraţiile lui Ciprian Damian: "Nu sunt cerşetor!"

Articol de - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 14:29

Nuno Viveiros i-a răspuns administratorului FC Vaslui, Ciprian Damian, după ce acesta a declarat că sînt jucători care au împrumutat bani de la diferite persoane din oraş pentru a supravieţui.

Administratorul FC Vaslui, Ciprian Damian, încă nu a găsit soluţii pentru a pune capăt frămîntărilor de la echipă. În schimb, i-a enervat pe jucători şi mai tare. Ultima declaraţie a oficialului galben-verzilor este legată de faptul că jucătorii trăiesc din împrumuturi. "Antal are 12 salarii pe care nu le-a luat, Viveiros are 8 luni. Ei au trăit pe baza unor împrumuturi făcute la persoane din oraş bazîndu-se că le pot da înapoi cînd vor lua salarii”, a declarat Ciprian Damian, într-o emisiune la Radio Sport Total.

Nuno Viveiros a replicat imediat, catalogînd drept mincinoase afirmaţiile oficialului FC Vaslui. Portughezul a afirmat că nu a împrumutat niciodată bani de la persoane din oraş, chiar dacă nu şi-a mai încasat drepturile financiare de luni bune. "Nu este adevărat ce se spune. Nu sînt cerşetor. E o situaţie delicată la club, însă nu am împrumutat niciodată bani. Sînt o persoană organizată şi am avut grijă să-mi pun deoparte anumite sume de bani. E trist ceea ce se întâmplă la echipă, însă nu am apelat la împrumuturi. E o minciună să se vorbească aşa de mine”, a spus portughezul.

Fotbaliştii vasluieni se antrenează în continuare, însă nu au decis dacă se vor prezenta sau nu la meciul cu Steaua, programat vineri seara, de la ora 20.30.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
depeche
depeche  •  09 Aprilie 2014, 20:24
Postat de mogospa pe 09 Aprilie 2014, 15:17

Eu inteleg din cele de mai sus ca dl. Damian e de partea jucatorilor si reproseaza faptul ca jucatorii nu sunt platiti si trebuie sa traiasca din imprumuturi.

Daca ti-as fi sef si as spune directorului ca trebuie sa iti dea salariul pe luna trecuta pentru ca dormi prin parcuri, ti-ar placea? Bine, e greu de raspuns cum de altfel cred ca si intrebarea mea este oarecum retorica... nu ma astept ca un roman care face un comentariu ca al tau sa spuna "Nu, nu mi-ar placea, este jignitor la adresa mea, chiar daca nu am bani nu inseamna ca trebuie sa fiu catalogat astfel, am si eu mandria mea". De altfel, vezi bine ca romanul Antal nu a zis nimic iar strainul a percutat. O umilinta publica este mai presus de salariul unui individ. Cel putin in vest...

mogospa
mogospa  •  09 Aprilie 2014, 15:17

Eu inteleg din cele de mai sus ca dl. Damian e de partea jucatorilor si reproseaza faptul ca jucatorii nu sunt platiti si trebuie sa traiasca din imprumuturi.

redarrow
redarrow  •  09 Aprilie 2014, 15:06

astept sa apara afirmatiile de genul: nu le-a platit de luni bune salariile pentru a nu intra pe teren cu steaua. e mana blatistului de reghe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close