FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

O altă "bombă" în Liga 1? Un om de fotbal acuză un blat la un meci cu Reghe în prim-plan!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 10:33

Valeriu Răchită, fost antrenor la Petrolul, a declarat că suspectează de blat un meci disputat în urmă cu câteva sezoane în Liga 1.

Răchită a făcut referire la un meci Petrolul - Chiajna, scor 3-4, din sezonul 2011-2012 al Ligii 1. Răchită se afla pe banca ploieștenilor, iar la Chiajna antrenor era Laurențiu Reghecampf. Ilfovenii au triumfat aunci, scor 4-3, după ce au marcat de trei ori, în minutele 84, 90 și 90+1.

Fostul antrenor al Petrolului a spus că evoluția portarului său, Gritti, și evoluția unui fundaș i se par suspecte și că a fost la Comisia de Integritate a FRF pentru a vorbi despre acest meci.

"Am vorbit cu șeful Comisiei de Integritate de la FRF pentru că vreau și eu să aflu răspunsuri despre acel meci, de acum 4 ani, Petrolul - Concordia Chiajna 3-4, meci în care am condus cu 3-1 până în minutul 84. Atunci, portarul nostru s-a gândit să încaseze două goluri, care au fost 100% primite din vina lui.

A mai fost un fundaș, dar nu vreau să îi spun numele. Lui Matteo Gritti, portarul, pot să îi spun numele pentru că era din Italia, iar după două săptămâni a fost reținut. Eu nu aveam informații despre Gritti. Eu îl luasem din Elveția, unde jucase doi ani, iar după aceea am înțeles că lucrurile pentru care era anchetat le-a făcut în Italia.

Aș vrea să mi se spună dacă acel meci a fost jucat pe teren sau într-un laborator. Nu mi s-a spus dacă este anchetat sau dacă se fac cercetări. Sper să aflu aceste răspunsuri" Valeriu Răchită, la DolceSport

caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
blade_mrn
blade_mrn  •  22 Februarie 2016, 01:23

Tocmai qitra asta blatista s a gasit sa comenteze...penibil...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Februarie 2016, 21:42

ASTA ALATURI DE INCA CATIVA SUNT FOARTE FRUSTRATI PE VIATA ,IN GENERAL

10153169541816498
Ghinia Ionut  •  16 Februarie 2016, 14:38

*** de Rachita in afara faptului ca toata viata lui *** pe Piturca pentru fatpul ca l-a luat la Steaua, desi nu avea valoare nici de Petrolul altceva nu a reusit in viata lui. A fost toata viata lui o lipitoare si un atarnator. Lupul moralist. Mi-am amintit a facut o emisiune la *** Martiernii din Ploiesti. Tare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează