FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-CLUJ

“O bijuterie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Golul lui Fabbiani i-a încîntat pe clujeni.

În minutul 65, “Căpcăunul” Fabbiani a ridicat toţi spectatorii picioare cu o execuţie formi­dabilă, la capătul unei faze lucrate de Trică şi Dubarbier. “O biju­terie. A fost un gol frumos, nu?”, a spus Sixto Peralta, jucătorul care a tre­cut şi pe la Inter Milano. Tony şi-a permis o glumă. “Cred că a avut no­roc la acea fază. A alunecat şi aşa a ajuns să lovească mingea cu căl­cîiul. Glumesc, a fost o execuţie senzaţională”, a catalogat Pitbull-ul al doilea gol din acest an al lui Fab­biani, care nu mai marcase de la meciul cu Craiova, prima etapă din “mi­niretur”.

“Mă bucur pentru el că a marcat. Avea nevoie de un gol, mai ales că nu mai reuşise unul de la jocul împotriva Craiovei. Sînt sigur că Fabbiani ar fi cercat aşa ceva şi la 0-0. Nu-l ştiţi pe Fab­biani? Sînt mulţumit de modul care se pre­găteşte la antrena­men­te. Nu am ce să-i reproşez”, a spus şi antre­norul Ioan Andone.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  20 Aprilie 2008, 19:56

mars ba cu golul asta...ce tot atata mare bijuterie?.....o avut sange sa dea asa si gata....tot o considerati "BIJUTERIE" bv lui da nu il mai aplaudati asa de tare...k dak era bun.....era golgheter si era cautat de echipe mari...asa k ciocul mic k sunteti pe locul 2...=)))))))))...apropo....o dat asa din cauza burtii pe care o are....:))))))))

 •  20 Aprilie 2008, 12:47

Loool ala e bijuterie? Buga contra Hamburg, ala era bijuterie, sau Mutu cu cechi, nu golul asta, simplu ca noaptea

 •  20 Aprilie 2008, 11:00

peralta la inter nu la milan prietene

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close