FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ŞI CRAIOVA REACŢIONEAZĂ LA "SCANDALUL «SACOŞA»"

„O diversiune a CFR-ului!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Şefii roş-albaştrilor susţin că n-au oferit bani Craiovei pentru un rezultat bun în Gruia. Paszkany spusese că s-au trimis 200.000 de euro într-o sacoşă

"Povestea cu sacoşa de bani trimisă de noi jucătorilor Craiovei e o perdea de fum aruncată de clujeni pentru a abate atenţia de la arbitrajele CFR-ului". Aceasta este concluzia oficialilor stelişti după acuzele lansate de şefii liderului.

Sîmbătă, după 4-1 cu Ştiinţa, Paszkany a declarat că echipa lui Mititelu ar fi primit 200.000 de euro într-o sacoşă pentru a scoate un rezultat bun în Gruia. Intermediarul ar fi fost chiar unul dintre nepoţii lui Gigi Becali. Ieri, Iuliu Mureşan a întărit afirmaţiile patronului. "Din ce mi s-a povestit, acea geantă a fost dusă în vestiar de Mititelu şi de doi bodyguarzi. Au stat 10 minute, iar Mititelu le-a dat înapoi sacoşa bodyguarzilor. Martori la acest lucru au fost mai mulţi oameni de la clubul nostru. Poate era tactica de joc pentru Napoli, că se mai practică", a zis preşedintele la sport.ro.

"Încep să mă-ndoiesc de calităţile de conducător ale domnului Mureşan. Cînd tăcea, era mai bun. Cei de la CFR n-au nici un fel de drept să ne implice pe noi în treaba asta! Steaua nu se ocupă cu aşa ceva!", a reacţionat Argăseală. "Am auzit că a spus un lucru incredibil, că jucătorii CFR-ului au prieteni buni în celelalte echipe şi află de la ei pe ce prime joacă. Gura păcătosului adevăr grăieşte".

"Craiova a jucat pe 100.000 de euro pe echipă. Aşa am auzit, dar n-am o certitudine în privinţa asta"
Iuliu Mureşan

"Banul nu joacă! Poţi să dai şi un milion, nu înseamnă că echipa aia poate bate pe oricine"
Arpad Paszkany

"Confundă Craiova cu alte echipe din campionat. Renumita civilizaţie transilvăneană nu s-a regăsit şi la Cluj"
Adrian Mititelu

"Numai aberaţii şi tîmpenii îi urlă în cap lu' Mureşan ăsta! Toată ziua nu face altceva decît să se lege de Steaua"
Gigi Becali

CE A ZIS PASZKANY
"Sacoşa a fost în vestiar"
Sîmbătă, după meci, patronul CFR-ului s-a dezlănţuit: "Craiova plînge din două motive: a pierdut partida şi cei 200.000 de euro care erau aici, într-o sacoşă, legaţi frumos cu elastice din alea de bişniţari. Sacoşa era ţinută de unul dintre umflaţi. Probabil, banii sînt de acolo de unde se apasă şi butoanele şi vor pleca acum spre următorul nostru adversar. E ca în filmul acela, , numai că acum vorbim de drumul banilor".

CE I-A RĂSPUNS MITITELU
"Un idiot demagog"
Adrian Mititelu a reacţionat sîmbătă seară: "Idiotul de Paszkany să fie internat la spitalul de nebuni. Să fie dus în cămaşă de forţă. Acest idiot demagog crede că poate jigni pe oricine dacă e pe primul loc". El a mai spus ieri pentru craiovamaxima.ro: "Paszkany trebuie să ştie că făcînd asemenea afirmaţii ne jigneşte enorm pe mine şi pe jucători. Le face rău băieţilor, nu-şi dă seama?".

REPLICA LUI GIGI BECALI
"Nu sînt sănătoşi la cap!"
Principalul vizat de acuzaţiile clujenilor, Gigi Becali, a reacţionat ieri pentru gsp.ro: "Ăştia de la CFR visează! Numai tîmpenii vorbeşte Mureşan. Nu e sănătos la cap! Toată ziua cînd n-are ce face stă şi se leagă de Steaua şi de mine. E nebun la cap cu genţile lui! Păi, eu altă treabă n-am decît să-mi trimit nepoţii la Cluj cu genţile de bani".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
 •  25 Februarie 2008, 14:56

Ma copii, stati linistiti, erau banii pentru arbitri, doar s-au bucurat si ei in timpul meciului si, mai ales, dupa.

 •  25 Februarie 2008, 14:25

Asta estem, CFR luam campionatul la romani si jucam usor la liga campionilor, fara tur preliminar. Investitia este sigura asa. Steaua, Rapid si Dinamo muncit adus puncte, acum noi profitam la fix de asta oportunitate. Arpy destept, la unguri este greu ajuns la Liga Campionilor, acolo aia slabi, coeficient UEFA mic, nu merge figura. Facem figura la romani, neam munceste mult castiga putin.

 •  25 Februarie 2008, 13:37

BUN...CAND SI UNDE A SPUS VREUN OFICIAL AL CFR CA BANII VENEAU DE LA STEAUA? A? ups! IN NICIO SECUNDA...DE UNDE TRAG ACEASTA CONCLUZIE CEI DE LA STEAUA? DAR STELISTII? DOAR DC NU SE SIMT VINOVATI! HAI CA VA DATI DE GOL SINGURI!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează