FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

O echipă din Liga 1 amenință că se retrage din campionat, din cauza arbitrajelor: "L-am rugat pe antrenor să scoată echipa afară"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2016 20:49

Primarul din Voluntari a amenințat că va retrage echipa din campionat, din cauza greșelilor de arbitraj făcute împotriva echipei sale.

FC Voluntari a pierdut meciul cu Viitorul în ultimul minut al prelungirilor și a acuzat dur deciziile luate de centralul Istvan Kovacs, care a acordat penalty pentru Viitorul și a eliminat doi fotbaliștilor ai ilfovenilor (detalii AICI).

"Mi s-a spus că am fost dezavantajaţi de arbitri. Am constatat că respectivul domn, Kovacs, nu a fost absolut deloc neutru. Eu l-am rugat pe managerul clubului să scoată echipa afară. El nu a făcut asta, nu ştiu ce sancţiuni s-ar fi dat pentru club.

Voi cere conducerii să facă tot posibilul pentru a retrage echipa din prima ligă. Nu are sens să mai ţinem echipa în Liga 1. Nu a fost 11 metri, plus atitudinea arbitrului faţă de jucătorii eliminaţi. Nu e prima dată, şi în alte trei meciuri am pierdut puncte. DNA-ul caută orice altceva, numai in zona asta nu intră, a arbitrajului", a spus primarul din Voluntari la TV Digi Sport.

FC Voluntari ocupă locul 9 în Liga 1, cu 15 puncte după 14 etape.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  01 Noiembrie 2016, 08:59

NU sunt de acord cu aceasta abordare. D-le Pandele, daca ai ceva de spus fa-o acolo unde trebuie, in sedinte, la CCA, la FRF, la LPF. Dumneata reactionezi ca omul certat cu Legea. Din pozitia de primar dumneata tocmai ca trebuie s-o aperi. Indiferent care este ea si cum arata ea la un momentdat. Esti garantul Legii. Cat despre echipa pe care o patronezi imi pare rau, dar cred ca 'lantul' se strange cu fiecare luna. Pana nu se stabileste o strategie nationala fata de sport si fata de modalitatea de subventionare a echipelor sportive de pe orice raza administrativ-teritoriala, problema este extrem de fierbinte.

845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  01 Noiembrie 2016, 03:40
Postat de vladutz13 pe 31 Octombrie 2016, 23:16

O echipa pt care decide primarul oricum nu are ce cauta in fotbal!!!

cind steaaua cumpara meciuri cu Viitorul b steluta mica

845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  01 Noiembrie 2016, 03:37

viitorul trebuia sa fie retrogradata in b pentrul treatrul cu steaua dar cei de la federatie dorm in scaune de tineri am scapat de batrini si au venit mici Sa vina DNA cu momentul 0

Vezi toate comentariile (10)
Comentează