FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

O echipă din Liga 1 vrea un fost jucător dinamovist: "Totul depinde de conducere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 17:46

Pandurii Tîrgu Jiu l-a ratat pe Mihai Pintilii, care a ajuns la Steaua, însă e foarte aproape să semneze cu Alioșa Vojnovici, fotbalist dat afară de Dinamo.

Edward Iordănescu, antrenorul gorjenilor, recunoaște că și-l dorește pe Vojnovici, însă spune că totul depinde acum doar de oficialii echipei.

"Era foarte greu pentru noi să-i plătim salariul sau să-l cumpărăm pe Pintilii. El reprezenta un jucător cu un profil pe care-l știam foarte bine. Devenea unul dintre liderii echipei, alături de Săpunaru. L-am dorit, dar în momentul de față a acceptat-o pe Steaua. Nu mai avem ce face.

Vojnovici e un jucător interesant. Nu pot face campania de achiziții la televizor, dar Vojnovici e foarte interesant. E un jucător care a dat randament în fotbalul românesc și s-a acomodat în România. L-am simțit pe propria piele la cîte meciuri am avut cu Dinamo. Totul depinde de conducere. Depinde dacă se va înțelege cu jucătorul", a spus Edward Iordănescu la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează