FOTBAL  »  Superliga  »  LICENȚĂ

O echipă din play-off n-a primit dreptul de a juca în cupele europene » Un oficial explică situația

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 18:32

Astra e lider în Liga 1, însă chiar dacă va lua campionatul există riscul ca formația lui Marius Șumudică să nu poată participa în cupele europene.

Viorel Duru, directorul departamentului de licențiere din cadrul FRF, a oferit mai multe detalii despre problema cu care se confruntă Astra.

"Celor de la Astra nu li s-a oferit dreptul de a evolua în cupele europene momentan. Ei să facă dovada că au plătit datoriile! Lor doar li s-a ridicat o interdicție, însă în niciun caz nu au obținut dreptul de a participa în cupele europene", a spus Duru la Digisport.

Duru a vorbit și despre situația clubului Dinamo, formație care nici ea n-a primit acordul UEFA de a juca în cupele europene.

"Eu nu am primit niciun înscris de la UEFA din care să rezulte că din punctul lor de vedere este în regulă ca echipa să joace în cupele europene. Regulamentul este unul și același pentru toate cluburile care participă în cupele europene. Evident că, dacă am primi un răspuns de la UEFA că sunt eligibili, nu am putea spune noi că nouă ni se pare că nu.

Nu este competiția noastră, este competiția UEFA. Dacă UEFA spune, scrie negru pe alb, Dinamo poate participa în competițiile europene începând cu sezonul 2016-2017 evident că lucrurile se deblochează, dar noi nu am primit o asemenea scrisoare de la UEFA", a precizat Duru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
444001919101397
Florean Andrei  •  16 Martie 2016, 11:12
Postat de mickey13 pe 15 Martie 2016, 19:44

In ritmul asta o sa joace vreuna din play-out. Suntem de JENA!!!

Cu siguranţă, va juca în cupele europene una din play-out. Jucăm cu 5 echipe în cupele europene iar Astra şi Dinamo sunt out şi,stai, că nu se ştie de Pandurii !

mickey13
mickey13  •  15 Martie 2016, 19:44

In ritmul asta o sa joace vreuna din play-out. Suntem de JENA!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează