FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„O echipă importantă îl vrea pe Florinel Coman” » Gigi Becali, pus la punct: „4 milioane și ceva ar fi prețul corect”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 21:06

Marius Niculae cunoaște foarte bine campionatul Portugaliei și susține că „o echipă importantă de acolo” e gata să-l transfere pe Florinel Coman, de la FCSB.

„Chiar m-a sunat cineva din Portugalia. Îl urmăresc pe Florinel Coman, îl au sub lupă. E o echipă importantă, dar nu pot să dau nume. 

O echipă importantă, nu neapărat Sporting. Sunt mai multe echipe care îl urmăresc și mi-au cerut detalii despre Florinel Coman, cum este ca om, caracter.

A făcut un campionat european foarte, foarte bun, la FCSB face diferența. Mai are nevoie să mai pună puțină forță pe el, pentru că afară se cere, trebuie să ții la tăvăleală. Chiar a crescut foarte mult în ultimul timp și uite că a ajuns în atenția unor cluburi mari din Europa. Acum depinde numai de el dacă va continua așa și va confirma", a spus Marius Niculae la TV Telekom Sport.

„M-a întrebat cineva dacă-l dau pe Florinel Coman cu 20 de milioane de euro. M-a întrebat: «Cât vrei?» I-am zis că nu are niciun preț” 
- Gigi Becali, în urmă cu două luni

„4 milioane și ceva ar fi prețul real al lui Coman”

Marius Niculae, fost atacant la Sporting Lisabona și Dinamo, îl avertizează pe Gigi Becali că nu-l va putea vinde pe Florinel Coman pe o sumă de peste 20 de milioane de euro, așa cum își dorește patronul FCSB. 

„Ianis Hagi pe ce sumă a plecat? 4 milioane și ceva, cam acela ar fi și un preț real al lui Florinel Coman, cu toate că Gigi o să ceara 10-15 milioane. Dar trebuie să ne uităm la campionatul României. Jucăm grupe de Champions League? Nu. Atunci e clar că nu putem să cerem sume foarte mari, pentru că oamenii vor să îi vadă în aceste competiții, unde e alt nivel. 

Dacă va confirma acolo, atunci merită investiția. Steaua nu a mai vândut pe atâtea milioane de când nu a mai jucat în grupele Europa League”, a mai spus Niculae. 

vezi și:

Andronache, prima contră cu Gigi Becali: „Filip nu s-a dat accidentat!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
adytza74
adytza74  •  10 August 2019, 14:33

De cand e Gigi la Steaua-FCSB s-au ratat transferuri bune. Primele oferte au fost cele mai bune ,dupa care au scazut ,contrar visului patronului de a-l mai tine pe jucator si sa creasca.

calinescu_
calinescu_  •  10 August 2019, 08:39

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) FLORINEL BANEL , NU MERITA NICI 400 000 ......!!!!!! POATE AR FI BUN, LA FELUL CUM ALEARGA LA FOTBAL PE PLAJA ....!!!! PE BUNE , ACOLO CRED CA AR FACE PERFORMANTA ....!!!

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  10 August 2019, 07:00

E in gradina lui si-l vinde cu cat vrea , *** ???????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează