FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL PENESCU-CCA

O explozie de cauciuc l-a împiedicat pe Bogaciu să se prezinte în faţa instanţei

Aurelian Bogaciu este inculpat în dosarul CCA-Penescu
Aurelian Bogaciu este inculpat în dosarul CCA-Penescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 15:27

Arbitrul Aurelian Bogaciu a avut probleme la maşina sa în drum spre Tribunalul Prahova, locul unde astăzi s-a desfăşurat cel de-al 19-lea termen în dosarul Penescu-CCA, în care mai mulţi arbitru şi oficiali din fotbal sînt acuzaţi de corupţie.

"Aflat în drum spre Ploieşti, alături de avocatul meu, mi-a explodat cauciucul din stînga-faţă. Noroc că nu mergeam decît cu vreo 40 de kilometri pe oră. Am pierdut mai bine de o oră şi jumătate pînă am fost tractat, iar şedinţa se încheiase deja. Am anunţat instanţa, am făcut şi poze la incident pentru a nu fi probleme", a precizat Bogaciu pentru GSP.

La tribunal, încă n-a început audierea restului inculpaţilor (Sorin Caia şi Lucian Dan absenţi), însă "sînt semnale că la următorul termen, programat pe 16 iunie, sînt mari şanse să înceapă în sfîrşit declaraţiile în faţa instanţei", spune unul dintre avocaţi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
nocturna
nocturna  •  20 Mai 2011, 18:44

daca ar fi fost in arest nu ar fi fost nevoie de explozi

varza00
varza00  •  20 Mai 2011, 16:11

O minciuna. Revoltator este faptul ca imediat a gasit sprijin in media. Treabuia arestat.

mightymo_tm
mightymo_tm  •  20 Mai 2011, 15:58

si roata de rezerva nu ai?sau esti prea fitzos sa te murdaresti pe maini?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează