FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O glorie cere schimbări la Steaua » "Tatu e mai gras ca mine, să joace Iancu!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 20:07

Steaua are un sezon aproape perfect fiind cu o mînă pe titlul cu numărul 24 şi aproape de sferturile Europa League. Totuşi, unul dintre favoriţii oficialilor stelişti este criticat de o glorie a "roş-albaştrilor".

Brazilianul Tatu este unul dintre preferaţii lui MM Stoica, dar Liţă Dumitru l-a criticat dur la GSP TV şi crede că tînărul Iancu ar trebui să evolueze mai mult: "Ăla e mai gras ca mine, Iancu ar trebui să primească mai multe şanse. Se vede că e fotbalist, că are calităţi".

Totuşi, Tatu a marcat unul dintre golurile Stelei în deplasarea cu Ceahlăul de la Piatra-Neamţ. Tot cu Ceahlăul a debutat şi Gabriel Iancu în tricoul roş-albaştrilor. Iancu are şi o clauză de 25 de milioane de euro a contractului, aşa cum a afirmat Gigi Becali.

Nici unul dintre cei doi nu va fi titular cu Chelsea, Reghe fiind tentat să păstreze ofensiva din meciul tur. Atunci au evoluat Popa, Chipciu, Tănase şi Rusescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
coiotul43
coiotul43  •  13 Martie 2013, 16:52

Frate mai lasati-l pe Lita Dumitru si comentariile lui de doi lei...omu e frustrat maxim ca nu e bagat in seama de nimenu si da din gura ca un catelus . Daca era asa bun antrenor, facea cev pana acum. Doar faptul ca esti fosta Glorie nu iti da dreptul sa vorbesti prostii non stop

daniels7714
daniels7714  •  13 Martie 2013, 10:29

Merita si Iancu o sansa , cel putin in campionat ...

cordos_eu
cordos_eu  •  13 Martie 2013, 10:08

mie imi place Tatu! a fost loial Stelei si se antreneaza. e un jucator ce nu a comentat si dovedeste caracter si forta mentala. as juca cu el in atac si cu Rusescu la Londra.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează