FOTBAL  »  Superliga  »  MUREŞAN ATACĂ STEAUA

"O glumă de meci"

Articol de , - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Iuliu Mureşan sugerează că meciul Stelei de la Iaşi va fi unul trucat

Rivalele Stelei au reacţionat la vestea că jucătorii Iaşiului l-au întrebat pe Ionuţ Popa dacă meciul cu roş-albaştrii, programat duminică, e aranjat. Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, crede că "vom avea parte de o glumă de meci" şi îl ironizează pe Gigi Becali. "Patronul Stelei şterge cu buretele toate urmele cînd spune că a glumit vizavi de butoane sau partide cumpărate, aşa că răspund şi eu în nota lui, de data asta. Mă gîndesc cu stupoare de ce s-au sesizat jucătorii lui Poli. Înseamnă că s-au mai petrecut astfel de situaţii şi este un întreg sistem, care vine de la conducători spre fotbalişti! Dacă se va întîmpla ceva la Iaşi, va fi foarte trist!", a declarat Mureşan pentru Fanatik.


Rapidiştii susţin şi ei că se aşteaptă ca Steaua să cîştige în Copou. "N-ar mira pe nimeni ca Steaua să bată lejer la Iaşi. Miza e foarte mare, dar e păcat să se fi început deja cu astfel de practici! Amintiţi-vă că Gigi Becali a vorbit de mai multe ori în pauza aceasta competiţională despre «butoane», ne-a avertizat că va apela la ele, de ce n-ar face-o încă din prima etapă?! Nu e nici o surpriză că fotbaliştii de la Iaşi sînt dezorientaţi", a zis un oficial al giuleştenilor, sub protecţia anonimatului.

Astfel de declaraţii fac parte din strategia clujenilor. O să-i batem în meciul direct şi ei vor spune, probabil, că a fost blat. Noi jucăm doar pe teren
Adrian ilie

"Cu siguranţă vom demonstra pe teren că sînt doar aberaţii. Poli s-a ferit mereu să intre în mocirlă"
Sorin Boca, preşedinte Poli Iaşi

"Vamă" recunoaşte
Fostul preşedinte executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, a recunoscut că a apelat la jocuri de culise în perioada petrecută în Giuleşti. "În trecut, am mai apăsat pe butoane, ce era să fac? Să mă uit cum apăsau alţii? Acum, în liga secundă, nu sînt butoane, însă probleme cu arbitrii tot sînt", a mărturisit "Vamă". (Deak Istvan)

Fără şefi în vestiar
La cererea lui Ionuţ Popa, conducătorii lui Poli au accesul interzis în vestiar: “La mine în cabină nu intră nici Patriarhul! Dacă şefii vor să discute cu jucătorii, s-o facă pe stradă sau la o cafea ori să-mi spună mie şi le comunic eu!". În toamnă, la pauza meciului cu Oţelul (2-2), primarul Nechita i-a certat în vestiar pe fotbalişti. Noul preşedinte al CA, Petru Radu, anunţase ieri că noii administratori doresc să stea de vorbă cu jucătorii ieşeni în cabină, înaintea confruntării cu Steaua.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
 •  21 Februarie 2008, 21:55

sint kurios sa vad ce-o sa scrie ziaristii lui fekly de la gsp si fitzuik pro skrot despre meci. oierul injura pe toata lumea si kind e vorba sa-l sanktioneze cica nu e recidivist, o parte din ziaristi ori sint platiti de oier ori au frik de cioban.

 •  21 Februarie 2008, 21:47

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie R,E,F,E,R,R,E,R, SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 20:45

Vom avea parte de o noua victorie a

Vezi toate comentariile (80)
Comentează