FOTBAL  »  Superliga  »  HAOS ROȘ-ALBASTRU

O harababură mai mare nu poate exista » Niciun antrenor din lume "n-a reuşit" ce a făcut Reghe!

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 00:00

Steaua a dat afară 8 jucători în iarnă, a adus alţi 4, însă tot n-a găsit o formulă stabilă. Iar brambureala din echipă nu doar că nu s-a oprit, dar în meciul cu Voluntari a atins cote care cu greu ar putea fi atinse în viitor.

"Sincer, nici n-am cum să explic aşa ceva. Nici nu ştiu ce să spun, nici n-ai ce să zici fiindcă nu înţelegi aproape nimic când se întâmplă aşa ceva" a fost reacţia lui Basarab Panduru referitor la ce s-a petrecut.

Până şi modul în care a încercat să explice Reghe mişcările ciudate a fost aproape de neînţeles.

Detalii și declarații despre această situație fără precedent puteți afla doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
119179138570811
Constantin Cojocaru  •  14 Februarie 2017, 10:55

Am spus de mult ca asta nu e antrenor, numai el si cu nevasta-sa cred ca el e un antrenor de valoare. Altii sunt intotdeauna de vina, numai el "valorosul" nu are nici o vina. La conferinta de presa dupa meciul cu Voluntari a spus ca echipa nu marcheaza desi isi creaza multe ocazii. Daca zecile de centrari haotice in careu, respinse usor de aparatorii adversi reprezinta ocazii de gol, atunci e foarte clar ca acest om ar trebui sa se apuce de alta meserie, de ex. bucatar, cum a spus Marcel Raducanu intr-un alt context.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  14 Februarie 2017, 10:37

regheblat ... demisia ! #DEMISIA - #Reghecampf

1153020558075703
Fettik Oscar  •  14 Februarie 2017, 10:25

Rezultatele stelei in era reghe sant......restul este blaaa blaaa blaaa

Vezi toate comentariile (13)
Comentează