FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O legendă a găsit marea problemă din echipa lui Reghe: "S-a văzut clar în meciul cu Viitorul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 16:09

Ștefan Iovan, fost jucător la Steaua, a comentat situația de la echipa roș-albastră și a criticat jocul echipei lui Reghecampf, despre care a spus că are probleme.

" Steaua a traversat o perioadă mai slabă în campionatul regulat și nu trebuie să se supere nimeni pe noi, cei care am făcut performanță pentru acest club, dacă ne dăm cu părerea.

Este clar că jocul Stelei nu merge și echipa nu este într-o formă așa cum eram obișnuiți să o vedemA început play-off-ul foarte bine, dar și Clujul a avut șansa ei.

Steaua nu mai domină echipele așa cum o făcea acum 2-3 ani, când practic zburdau pe teren. Sunt lucruri care nu mai merg și s-a văzut asta la meciul cu Viitorul. Steaua, dacă nu-și revine, va pierde teren", a spus Ștefan Iovan la TV Digi Sport.

"Este momentul Viitorului. Este o echipă care joacă. E una dintre puținele echipe care domină adversarul pe joc pozițional. Este constantă și merge pe o idee de joc de foarte mult timp. Gică are o strategie foarte bună. El a reușit să domine campionatul prin strategia pe care a făcut-o" Ștefan Iovan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  22 Martie 2017, 18:48

Iovan nu a zis nimic...doar ca Steaua nu mai joaca ca acum 2-3 ani :-))) Ma asteptam sa-si dea cu parerea,sa zica care este cauza...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Martie 2017, 18:23

singura problema la fcsb este insusi reghe...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează