FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O legendă a Stelei propune o soluţie de compromis în războiul dintre Becali şi Armată

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 20:14

Marcel Răducanu, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali şi Armată şi crede că cea mai bună soluţie este ca cele două părţi să ajungă, în cele din urmă, la un consens. 

"E greu pentru spectatori să se identifice cu actula echipă.  Ar fi bine ca cele două părţi să cadă la pace, să formeze echipa care e acum şi să reuşească să ia înapoi sigla şi marca.

Trebuie să fie o frăţie, să nu mai fie scandaluri, să fie linişte", a spus Răducanu, la TV Digi Sport.

Totodată, Marcel Răducanu a vorbit şi despre viitoarea echipă a Armatei, ce va fi antrenată de Ion Ion şi direcţionată de Marius Lăcătuş. 

"Ion Ion mănâncă fotbal pe pâine. Am înţeles că a lucrat şi pe la arabi, ceea ce e bine. Cu jucători tineri poţi să lucrezi foarte bine.

Trebuie să promoveze în fiecare an şi cândva să ajungă în prima ligă", a mai spus acesta. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
120673851726017
Dreptatea Doare  •  15 Martie 2017, 08:12

Cu oierul nu poate fi fratie, ca sa fie fratie trebuiesc impartite cheltuielile si castigurile, ori oierul vrea ca armata sa aiba cheltuielile si el castigurile, nu se poate, unii prosti si altul destept

lucian000
lucian000  •  15 Martie 2017, 00:54

Regulamentul de funcționare și organizare al clubului sportiv al armatei Steaua din 26.11.2013 : articolul 2 punctul a : marcă înregistrată la oficiul de stat pentru Invenții și Mărci , și articolul 4 : schimbarea clubului sportiv al armatei Steaua , se face în condițiile legii , numai de către Ministerul Apărării Naționale , deci dacă își schimbă numele cum face Becali și cum a tot făcut cu Steaua , înseamnă că are acordul MApN , deci fara acordul MApN nu avea cum să obțină dreptul asupra Steaua și este de ajuns la cine este Steaua , Pârvulescu Lucian

bakunin
bakunin  •  15 Martie 2017, 00:14
Postat de para.para pe 14 Martie 2017, 22:25

Singura, unica, uriasa, imensa solutie de compromis este disparitia pe veci a fcsb, gsp si becali.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează