FOTBAL  »  Superliga  »  AMÂNARE

O nouă amânare în cazul suporterului dinamovist ucis după derby-ul de anul trecut! Răsturnare de situație: inculpatul nu-și mai recunoaște fapta

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2017 16:37

Adrian Daniel Matei a fost ucis în timp ce se întorcea de la meciul Steaua - Dinamo, pe 20 august 2016, în urma unei altercații care a avut loc în apropierea parcului Titan din București.

Adrian a fost lovit în cap cu un baston telescopic în timp ce se întorcea de la meciul Steaua - Dinamo (1-1). Dinamovistul a încercat să sară în ajutorul unui alt suporter al "câinilor", care era agresat de un grup de suporteri rivali.

Principalul suspect, Alexandru Badea (25 de ani), a fost reținut de polițiști, însă ancheta este tot mai dificilă. Azi a avut un loc termen de judecată, însă procesul s-a amânat pentru 4 aprilie.

Inculpatul a cerut să facă testul cu detectorul de minciuni, pentru că acum nu-și mai recunoaște vina, deși inițial a explicat absolut tot.

Alexandru Badea susține acum că nici nu a luat parte la acea altercație, ci la o alta, care nu avea nici o legătură cu prima.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gumbo
gumbo  •  07 Martie 2017, 18:49

Victor Vrînceanu, ce răsturnare de situație? Câți ani ai, Victor Vrînceanu? Doar așa, dăm un și gata, e răsturnare de situație?

bamse1901
bamse1901  •  07 Martie 2017, 18:40

Poligraful nu este proba în instanță iar necooperarea îl va costa mai mult deși e o absurditate să spui ca-l costa mai mult după ce ai ucis

Vezi toate comentariile (2)
Comentează