FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

O nouă depunctare în Liga 1 » Comisia de Disciplină a luat 4 puncte unui club important

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 09:46

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis ca CFR Cluj să fie depunctată cu patru puncte în acest sezon.

Clubul din Cluj este acuzat că a încălcat fair-play-ul financiar și are mai multe datorii către alte cluburi și angajați. Decizia dată de Comisia de Disciplină nu este definitivă, iar CFR Cluj poate face recurs în două zile.

"Admite în parte sesizarea formulată de Administrația de
Monitorizare din cadrul Federației Române de Fotbal privind
incalcarea de catre CFR Cluj a prevederilor art.54.3. și 55.3. din RNLCFF și dispune sancționarea Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA cu deducerea a 4 puncte din clasamentul sezonului aflat in desfășurare " decizia Comisiei

Regulamentul prevede că un club aflat în această situație poate fi depunctat cu maximum 6 puncte: 3 puncte pentru datoriile către alte cluburi și 3 pentru datoriile către angajați.

CFR Cluj nu este la prima depunctare, după ce a început acest sezon cu o depunctare de șase puncte, din cauza datoriilor, decizia fiind definitivă și confirmată de TAS. 

În acest moment, CFR se află pe locul 9, cu 28 de puncte, iar dacă va pierde 4 puncte, va ajuge pe locul 10.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
montgomerry
montgomerry  •  23 Februarie 2016, 14:40

A venit vremea deconturilor pentru CFR.Nasu a dat,Nasu a luat,Nasu fie laudat.

kryi
kryi  •  23 Februarie 2016, 13:35

Nu va mai agitati ca FRF are ceva cu CFR datorita faptului ca doar unii sunt depunctati si altii nu. Lucrurile stau cam asa: Aproape toate cluburile intradevar au datorii catre jucatori sau firme. Problema e ca la dosarul FRF-lui de analiza se ia in consideratie daca sunt reclamatii ale celor ce au de incasat bani. In timp ce majoritatea cluburilor prin diverse actiuni au convins pe cei ce au de incasat bani sa nu depuna reclamatie , cei de la CFR nu a incercat nimic si astfel pe adresa FRF-lui curg reclamatiile. Pai in cazul asta cine e de vina?

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  23 Februarie 2016, 11:51

cum poti depuncta pt. datorii echipe in insolventa, care au un plan de plati aprobat si nu pot face alte plati decat cele planificate si aprobate de administratorul de insoventa ?! petrolul are si conturi blocate de dna, fiind implicat in procesul lui capra. asa are si asa, conturile blocate. cum poti face plati, cand n'ai de unde ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează