FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

O nouă formație din Liga 1 are probleme financiare » A fost nevoită să împrumute bani de la un impresar

FOTO: Adrian Pîclișan
FOTO: Adrian Pîclișan

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 15:09

ACS Poli nu e unde vrea în clasamentul Ligii I, iar unul dintre motive ar putea fi cel legat de bani.

Jucătorii au restanțe de aproape două luni plus alte prime și viitorul nu indică nimic roz conform managerului sportiv Daniel Stanciu.

"Am făcut eforturi, nu sîntem într-o situație limită, dar nici departe. Poli Timișoara era un club care plătea la timp, de aceea mulți au acceptat să vină pe salarii mai mici, relativ mai mici, pentru că brutul e asemănător cu alte echipe, dar noi lucrăm pe contracte de muncă”, a declarat Daniel Stanciu.

ACS Poli a intrat în criză după ce Curtea de Conturi a stabilit că banii dați de autoritățile locale și județene către club nu se justifică. Bănățenii ar dori să vîndă jucători, dar există și riscul să-i piardă dacă situația nu se îndreaptă.

”Din moment ce nu-i plătești normal că există un risc. Nu-i ușor să-i ții, unii dintre ei au evoluat foarte bine și au intrat în atenția altor cluburi. Nu e dispus nimeni să cumpere. Aveam capacitatea să completăm plecările în condițiile în care ne-ar fi ajutat financiar. Orice ban e binevenit, în situația în care sîntem noi”, a mai spus Stanciu.

ACS Poli așteaptă a doua tranșă din banii TV pentru a-și mai regla cît de cît balanța, după ce a ajuns să se împrumute de la impresarul Cristea Opria.

"Sînt aproape două luni restanțe, mai sînt și cîteva prime,  dar suma nu e foarte mare. Important e că nu o găsim sau nu avem de unde să o luăm. E adevărat că în ianuarie așa cum e termenul stabilit prin contractul cu drepturile de televizare, o parte din tranșa a doua care ne va fi repartizată undeva în 13 ianuarie, ne va ajuta să ajungem undeva la zi, oarecum, pentru că mai sînt și unele datorii pe care clubul le-a acumulat în această perioadă”, a completat managerul sportiv al timișorenilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează