FOTBAL  »  Superliga  »  FINANȚARE

O nouă forță se ridică în Liga 1! Conducerea a oferit noi detalii despre investitori: "Ar putea băga bani și în baza sportivă"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 14:23

CSM Poli Iași traversează momente dificile din punct de vedere financiar, Primăria având mari restanțe la jucători.

Florin Prunea, care e președinte executiv al clubului, a anunțat că echipa va fi preluată de un investitor privat. 

Potrivit informațiilor GSP.RO, este vorba despre  Riccardo Silva, italianul care deține echipa Miami FC din a doua ligă din SUA, antrenată de Alessandro Nesta.  De altfel, stadionul pe care joacă americanii poartă numele patronului italian. 

"Lucrurile încep să intre în normal, s-a plătit o parte din restanțe, mai avem un salariu de luat, dar în curând sperăm să intrăm în normal.

Recunosc că suntem în căutarea unui investitor privat, negociez cu un fond de investiții de afară, dar se lovesc de aceleași lucruri, taxe foarte mari, legea sportului este depășită, iar lumea este reticentă și nu prea vrea să vină să investească.

Trebuie să ne adaptăm, așa este în România, nu putem să ne facem planuri pe termen lung și după ne mirăm că de ce nu merg lucrurile. Dacă va veni un investitor străin, autoritățile locale vor putea în continuare să investească.

Ar putea chiar să bage bani în baza sportivă. Nu știm dacă se vor implica și în salariile jucătorilor" , a declarat președintele lui CSM Poli Iași, Florin Prunea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează