FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O nouă ipoteză în cazul lui Gebhart » Declaraţia din presa internaţională care îl poate salva de furia lui Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 11:28

Timo Gebhart a fost fotografiat duminică dimineața intrând într-un salon de masaj erotic, după o nopate petrecută în unul dintre cluburile bucureștene, iar Gigi Becali a declarat că neamțul va părăsi în curând gruparea roș-albastră.

Incidentul a ajuns și în presa germană, unde reprezentanții jucătorului au explicat situația acestuia.

Jürgen Knappenberger, una dintre persoanele care l-au consiliat multă vreme pe Gebhart, a susținut că jucătorul nu a ieșit de fapt în club și că pozele apărute pe cancan.ro sunt fotografii mai vechi.

"Timo nu a jucat fotbal o perioadă lungă de timp, motiv pentru care antrenorul îl folosește treptat!", a mai declarat Knappenberger pentru publicația germană Bild.

Ieri, Gigi Becali s-a enervat după ce a aflat de presupusa escapadă a fotbalistului: "Nu e jucătorul Stelei, n-are niciun fel de legătură. A semnat și el... El se antrena cu echipa a doua era și nu a jucat, nu a stat nici pe bancă. Să fie sănătos, mai are o lună, două și pleacă în Germania".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
ray51
ray51  •  16 Martie 2016, 09:35

Explicatii puerile, fara-cap, gen 'antrenorul il foloseste treptat...' si intre timp are voie la baruri, la masaje-erotice, etc.

plischi
plischi  •  15 Martie 2016, 15:53

probabil cineva care vrea sa ii ia locul de titular pe banca de rezerve a bagat nasulia cu cancanul.

adriann_
adriann_  •  15 Martie 2016, 14:47
Postat de disclosure pe 15 Martie 2016, 14:29

Putin conteaza ce crede un trollache amarat si dus cu pluta.

Tot e bine ca ti-ai dat seama care este conditia ta intelectuala si sociala ==)) Acum nu mai ramane decat sa depasesti etapa in care iti proiectezi propriile neimpliniri asupra 'adversarilor' din mediul online ==)))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează