FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O şedinţă furtunoasă » Bonetti va fi tras la răspundere de acţionari pentru evoluţia lui Dinamo din startul sezonului

Bonetti a fost aclamat de către suporteri, chiar dacă Dinamo a pierdut joi aproape orice şansă de calificare în grupe // Foto: Cristi Preda
Bonetti a fost aclamat de către suporteri, chiar dacă Dinamo a pierdut joi aproape orice şansă de calificare în grupe // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 10:03

Bonetti va fi convocat la o întrunire cu şefii pentru a da explicaţii privind startul sezonului, imediat după returul de la Harkov. Postul italianului încă nu e în pericol, deşi se vorbeşte tot mai mult că Birindelli e ”mintea limpede” din cadrul staff-ului tehnic.

Dinamo fierbe din nou! Dario Bonetti se acuză pe el, "a lipsit organizarea tactică", şi îşi acuză iar elevii, "nu s-au văzut caracterele lor, n-am avut agresivitate, iar ceea ce am făcut la antrenamente nu s-a observat şi pe teren".

Acţionarii au început să strîmbe din nas, fiindcă, după 0-2, acasă, cu Harkov, aproape că s-a dat cu piciorul la cel puţin 3 milioane de euro care ar fi reprezentat o cotă extrem de importantă din bugetul anual al grupării. Şi şefii vor să-l bage într-o şedinţă pe italian, dar aşteaptă şi returul de joia viitoare, din Ucraina. La revenirea la Bucureşti, se va face bilanţul acestor luni, campionat şi "dubla" cu Metalist.

Evoluţia echipei nu-i mulţumeşte pe oficialii grupării, iar tactica aleasă şi mutările făcute de Bonetti, joi seară, au provocat nemulţumire. Totuşi, postul peninsularului nu e încă în pericol, mai ales că este extrem de îndrăgit de către suporterii care i-au scandat numele pe durata meciului cu ucrainenii.

"Dacă vreodată se va pune problema unei despărţiri de Bonetti, deşi nimeni nu ia în calcul această variantă, va continua, mai mult ca sigur, Sandro Birindelli, care şi-a dovedit deja calităţile tehnice", apreciază oficialii.

2 victorii are Dinamo în acest sezon, cu nou promovatele CS Severin şi CSMS Iaşi. În rest, 3 remize, în Supercupa cu CFR, cîştigată la penalty-uri, un 2-2 la Braşov şi un 0-0 la Chiajna, plus înfrîngerea de joi, cu Metalist

"Bonetti are sprijinul conducerii, are sprijinul suporterilor, a luat două trofee anul acesta, ce să mai zicem?! Acum, ne dorim cu toţii titlul" (Cristi Borcea, fost acţionar Dinamo)

Ce i se reproşează lui Bonetti
- "N-a avut nici o reacţie la schimbări, pe durata partidei", zic şefii. Chiar dacă era 2-0 pentru ucraineni, Bonetti a introdus un închizător, pe Galcev, în locul altui mijlocaş defensiv, Issa Ba. Curtean şi Axente, ofensivi, au fost băgaţi în minutele 66, respectiv 77.
- "Joacă fotbalişti nepregătiţi". După ce Alvarez s-a accidentat după doar un sfert de oră la Chiajna, Issa Ba a jucat o oră, deşi are probleme mari medicale. Senegalezul a greşit de multe ori, apoi a ieşit, accidentat, în minutul 60.
- "Nu trebuie forţat 4-3-3 la nesfîrşit, cînd vîrful împins şi mijlocul sînt sugrumate", au mai acuzat oficialii. Ţucudean a fost singur între 3 adversari, chiar 4 uneori, iar cei 3 din linia mediană au avut mereu de-a face cu 5 adversari.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

I-au văzut, dar n-au înţeles mare lucru
Cu toate că n-a mai mers să o spioneze live pe Metalist, preferînd să-l trimită în Ucraina pe Silviu Ioan, secund la Dinamo II şi antrenor coordonator la juniorii de 12 ani, Bonetti n-a fost blamat pentru pregătirea primei manşe cu ucrainenii. Chiar şi fotbaliştii au declarat că au avut diverse materiale video la dispoziţie, pe care le-au vizionat vreme de 3 zile. "S-a început cu meciul din primăvară, dintre Sporting şi Metalist, apoi au mai fost partide din campionatul Ucrainei, una cu Dinamo Kiev şi una cu Zakarpatia", au dezvăluit jucătorii.

"Atmosferă urîtă"
Fotbaliştii n-au primit prea bine ultimele declaraţii ale lui Bonetti şi apreciază că atmosfera s-a deteriorat din nou: "Am citit că antrenorul a spus despre noi că nu sîntem caractere şi că n-am jucat ceea ce am făcut la pregătiri. Poate are dreptate, o să vedem ce va urma, oricum iar e urît la echipă, nu mai există entuziasm şi încredere".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
reddogsv
reddogsv  •  26 August 2012, 10:09
Postat de gtafan pe 26 August 2012, 01:26

Nu ii inteleg pe dinamovistii care sunt impotriva lui Bonetti. in sfarsit avem un antrenor care nu e influentat de fratii Behecail si tot nu sunt multumiti...

Nici nu ai cum sa-i intelegi pt ca astia nu sunt dinamovisti! Sunt doar erori genetice cu influente ,,becaliene'' ca de altfel si multi dintre ,,ziaristii sportivi'' din ziua de astazi! Dinamovistii adevarati isi dau seama de ce poate face un antrenor din ,,curtea proprie'' si ce poate face un strain care are sange in instalatie si il doare in spit de cei 2 ,,binefacatori''!

gtafan
gtafan  •  26 August 2012, 01:27

Nu e vina lui Bonetti ca Dinamo a pierdut cu Metalist, e diferenta clara de valoare intre cele 2 echipe

gtafan
gtafan  •  26 August 2012, 01:26

Nu ii inteleg pe dinamovistii care sunt impotriva lui Bonetti. in sfarsit avem un antrenor care nu e influentat de fratii Behecail si tot nu sunt multumiti...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close