FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O singură condiție! Detalii din culisele negocierilor cu Negoiță: pentru ce Rednic bate cu pumnul în masă!

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2016 00:00

Mircea Rednic dorește transferuri costisitoare pentru viitorul sezon, principala cerere ca să continue din vară.

Rednic va discuta zilele acestea cu Ionuț Negoiță despre prelungirea contractului, scadent la finele acestui sezon.

Antrenorul a oferit detalii:

"Aș vrea să continuu, dar e nevoie de îndeplinirea unor condiții. Și nu mă refer la bani, la situația mea financiară. Dacă mai rămân trebuie aduși jucători. Dar fotbaliști scumpi! Eu nu rămân sau plec din cauza banilor. Nici nu mă interesează acest aspect. N-am zis că nu vreau să continuu, dar trebuie îndeplinite anumite condiții, să vedem ce să facem pentru viitor".

Oricum, dacă nu va ajunge la un numitor comun cu conducerea roș-albilor, Rednic, care visează la o revenire în prima ligă belgiană, poate chiar la Standard Liege, și-a desemnat succesorul: "M-aș bucura să vină Nicolo Napoli, a făcut treabă bună la Iași. Și el, și Florin Prunea, președinte, sunt variante bune să mă înlocuiască".

Bicfalvi, bun cu Astra

Eric Bicfalvi a rezistat pe teren doar 37 de minute cu Pandurii, ieșind accidentat, din cauza unor probleme la inghinali. Mijlocașul se resimte după programul încărcat, mai ales că a ratat pregătirea centralizată de iarnă, însă sunt șanse mari să fie apt de joc pentru runda viitoare, cu Astra.

Fotbalistul de 28 de ani a riscat în mai multe meciuri, însă acum i s-au recomandat câteva zile de pauză totală, urmând să apară în programul normal al echipei de săptămâna viitoare. Ardeleanul va efectua, până atunci, un program separat.

"Mi-e ciudă!"

Dinamo a bifat a treia remiză consecutivă din play-off. Cum s-a apărat Rednic: "Avem mingea, dar în loc să calmăm meciul, să ținem de ea, că mai erau câteva minute până la final, cu tot cu prelungiri, centrăm neatent, prinde Stanca și, pe contraatac, luăm gol. Mi-e ciudă! O echipă cu mai multă experiență ar fi cîștigat partida, cu toate că nu meritam să învingem. Am început să avem probleme medicale, multe musculare pe final de joc".

"N-am mai învins de 6 meciuri, dar nici n-am mai pierdut în campionat din luna noiembrie. Șanse mai sunt la titlu, dar trebuie să câștigăm, începând de la meciul cu Astra. Dar dacă jucăm la fel, n-avem nicio șansă"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

40de meciuri a antrenat-o "Puriul" pe Dinamo în al treilea mandat: 20 de victorii, 14 egaluri, 6 remize, golaveraj 56-37

25de fotbaliști a adus clubul de când l-a pus pe Rednic antrenor în primăvara lui 2015, majoritatea sosind din postura de jucători liberi de contract

49%din voturile microbiștilor le-a strâns "Puriul" pe site-ul GSP.RO la întrebarea: "Care este cea mai bună variantă pentru banca lui Dinamo?". Următorii, în ordine, au fost Ioan Andone (20%) și Nicolo Napoli (10%)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 Martie 2016, 07:33

@John milne,***,bați câmpii c***.Liniștește-te și vino-ți în fire.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  22 Martie 2016, 14:21
Postat de ultras_tei. pe 22 Martie 2016, 10:02

Bicfalvi are calitate dar e in urma cu pregatirea. Sa nu uitam ca el a stat 1 an pe bara dupa experienta de la Chinezi. Cu o pregatire spartanica si cu Rednic antrenor, eu bag mana in foc ca el va redeveni jucatoru ala din Ucraina pe care se bateau Sahtior si Dinamo Kiev pentru el. O sa vedeti. La fel si cativa care au venit. Este adevarat ca avem si muraturi in lot iar la vara trebuie scapate de ele. Pe zapacitu ala de Filip mai bine il vindeam la rusi pe 1 milion cat ne dadeau aia. Acuma nu mai luam nici 2 saci de cartofi pe el. Cum a fost cu Matei si cu Lazar cand pe Matei am avut oferta pe masa de circa 2,7 milioane de la Ludogorets iar pe Lazar 1 milion de euro de la Astra. Chiar Sumudica a recunoscut oferta. Pacat. Intrau frumos 3 milioane in club. Sper sa nu mai repetam greselile si pe filip sa-l dea ca ne-am saturat de fitele si indolenta lui crasa.

Tot in spatele Campioanei o sa terminati si anul asta bai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad007
vlad007  •  22 Martie 2016, 12:41

Mircea Rednic este in primul rand un dinamovist exemplar, dincolo pana si de contractul financiar. Mai mult, are relatii importante si poate aduce jucatori de valoare pe care apoi stie sa ii puna bine in teren. Are experienta atat ca jucator la nivel de varf, cat si ca antrenor. Negoita trebuie insa sa aleaga daca investeste ca lumea sau nu. Chiar daca nu reintra Dinamo in cupele europene anul acesta, peste un an vor fi acolo sus. Daca pleaca Rednic, ramane o zestre, o mostenire valoroasa si Dinamo poate continua cursa spre inaltimile cupelor europene. Formula ideala este totusi cea actuala, bineinteles dublata de aducerea de jucatori de valoare pe investitii substantiale. Daca Negoita vrea doar sa fenteze fotbalul, atunci Dinamo se va cantona in zona actuala fara prea mari perspective. Ce spun suporterii? Daca va aduce jucatori valorosi, atunci si sponsorii vor avea motive serioase de a investi si Dinamo va redeveni echipa de glorie europeana.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează