FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O singură echipă din Liga 1 îl sperie pe Becali: "Să câștige ea campionatul și Steaua să vină pe 2"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 13:40

Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlu și a spus că CFR C luj este singura echipă care poate pune probleme Stelei.

"Cea mai periculoasă echipă din play-off este CFR. Eu cred că ne batem cu CFR Cluj, cu tot respectul pentru nașul meu și pentru Viitorul. Nici Dinamo, nici Astra și nici Craiova nu pot pune probleme. Cu CFR ne batem.

Să câștige ei campionatul și să venim noi pe locul doi, ca să jucăm în Liga Campionilor. Au talent, sunt agresivi și pasează bine. Joacă extraordinar.

Sunt sigur că Reghe ia campionatul și va fi laudat. Eu cred că echipa va lua campionatul și că jucătorii se vor mobiliza. Sunt două puncte diferență și putem fi campioni după 3-4 etape din play-off", a spus Gigi Becali la TV Sport ro.

Citește și: Ordine din lojă! Becali îi face echipa lui Reghe: "Așa trebuie să joci. Nu înnebuni jucătorii! Cine crezi că te bate dacă joci cu ăștia 4 în echipa?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Martie 2017, 07:32

La CFR ,rezerve sunt momentan Ruiz si Nascimento.Am inteles Deac e super ,dar si ceilalti.Cum ar fi fara Paun ? Vesnicul Paun ? Ala tot la 21 de ani ramane ?

observator_federal
observator_federal  •  06 Martie 2017, 16:21

Gigi ar fi bun de selectioner! Care ar fi procedura cea mai rapida pentru ca acest remarcabil om (si om de fotbal!) sa ajunga sa contribuie si mai direct la dezvoltarea fotbalului romanesc? Ar fi mai bine, oare, ca intai sa fie ales presedinte la Liga sau la FRF (la ce-o vrea el de fapt)?

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Martie 2017, 16:14
Postat de Alexandru Chis pe 06 Martie 2017, 15:30

Ti-ai facut-o cu mina ta! Daca la Medias renuntai la acel punct nenorocit, Dinamo (una din echipele care vad ca te sperie!) era out si, in plus, aveai asigurate si sase puncte in play-off. Dar unde nu-i cap... nici minte nu trebuie!

*** unde vezi tu ca becali spune ca se sperie e caini ? esti si plin de fair-play, pardon, la voi e ceva obisnuit sa castigati campionate cu aranjamente...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close