FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL (DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI1, DOLCE2, LOOK PLUS)

O victorie în istorie! » Oţelul s-a impus o singură dată pe terenul Stelei

Steaua e clar favorită la casele de pariuri, cota 1,14, în timp ce gălăţenii au cea mai mare cotă din această etapă, 17
Steaua e clar favorită la casele de pariuri, cota 1,14, în timp ce gălăţenii au cea mai mare cotă din această etapă, 17

Articol de , - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 00:00

Din cele 26 de jocuri disputate la Bucureşti în faţa Stelei, Oţelul a reuşit să cîştige o singură dată, acum 18 ani, în 1997.

Florin Marin are probleme serioase înaintea meciului de mîine seară, de pe Arena Naţională. Lotul gălăţenilor e lovit de accidentări, iar tehnicianul recunoaşte că şansele ca fosta campioană să cîştige la Bucureşti sînt mici: "Jucăm doar pentru a ne reface moralul, dar o să fie foarte greu. Sîntem într-un blocaj psihic, însă visăm la puncte. Mai avem şanse teoretice să ne salvăm de la retrogradare, dar e foarte greu".

Nici statistica întîlnirilor directe nu e de partea Oţelului. Singura victorie în deplasare contra Stelei din contul gălăţenilor s-a consemnat în urmă cu 18 ani, pe 23 august 1997, atunci cînd dunărenii s-au impus cu 3-1, prin reuşitele lui Vali Ştefan, Tofan şi Maleş.

Din cele 26 de jocuri care s-au disputat cu Steaua pe post de gazdă, 24 au fost cîştigate de roş-albaştri şi s-a mai bifat un meci nul. Mai mult, Oţelul este fără victorie în Liga 1 din 22 noiembie 2014, atunci cînd s-a impus cu 1-0 la Piatra-Neamţ. Au urmat 4 remize şi 7 înfrîngeri, iar gălăţenii nu au reuşit nici să marcheze în ultimele cinci partide din campionat.

4 anişi 6 luni au trecut de la ultima înfrîngere suferită de Steaua în campionat în faţa Oţelului, 26 septembrie 2010, Oţelul-Steaua 1-0

"Nu știu dacă e o minune dacă noi cîștigăm duminică. Steaua nu a mai înscris de două etape. Ar fi o surpriză, dar nu o minune"
Emil Dică, mijlocaş Oţelul

steaua otelul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
tazdevil
tazdevil  •  19 Aprilie 2015, 21:37

Ce mi se mai pare interesant,e ca in 5 reprize cu ultimile 3 clasate am marcat o singura data....:D

vap_andrei
vap_andrei  •  18 Aprilie 2015, 19:51
Postat de unico_biancorossi pe 18 Aprilie 2015, 11:35

cu siguranta asa va ramane si dupa acest meci. care este posibil sa fie si ultimul, pentru o buna bucata de timp, data fiind situatia foarte grea a clubului din Galati.

Te poti opri acum ***. Nu mai numara nimeni comentariile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Aprilie 2015, 11:35

cu siguranta asa va ramane si dupa acest meci. care este posibil sa fie si ultimul, pentru o buna bucata de timp, data fiind situatia foarte grea a clubului din Galati.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează