FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA-STEAUA 0-1

Oamenii din fotbal spun că Universitatea Craiova "plăteşte pentru erorile din iarnă"

Universitatea Craiova-Steaua 0-1
Universitatea Craiova-Steaua 0-1

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 16:04

Exclusiv online / După ce cititorii gsp.ro au votat derby-ul de aseară drept "foarte slab", iar Universitatea se îndreaptă încet, dar sigur, spre liga secundă, a venit rîndul oamenilor implicaţi în fenomen să îşi spună părerea. Site-ul Gazetei Sporturilor le-a adresat trei întrebări:
1. Cum apreciaţi meciul?
2. Ce notă îi acordaţi?
3. Retrogradează iar Craiova?

Iată răspunsurile:

Dumitru Dragomir, preşedinte LPF
1. Domnule, teren bun, spectacol mai puţin. Eu însă nu cred că a fost cel mai slab joc din ultima vreme, se poate şi mai prost. Craiova-Galaţi este o astfel de partidă care îmi vine acum în minte (n.r. Universitatea-Oţelul 0-1, etapa 14, noiembrie 2010)
2. Ce notă să dau? Hai, 5, de trecere!
3. La întrebarea asta nu vreau să răspund.

Emeric Ienei, fost selecţioner
1. Problema este că nu se face pregătirea de iarnă aşa cum trebuie, iar acestea sînt consecinţele. Procedeul de antrenament nu este în regulă. Iar după ce mai trec cîteva etape, jucătorii şi conducătorii se plîng de oboseală. Referitor strict la meci, da, a fost fost slab. Nu cel mai slab din ultimii ani, dar oricum mult sub aşteptări.
2. Nota 6.
3. Dacă mai pierd cîteva partide în următoarele etape, da.

Sorin Cîrţu, antrenor
1. A fost un meci slab. Cred că cel mai slab din istorie jucat între cele două echipe. Pînă la urmă însă, important este că Steaua şi-a atins scopul, iar Universitatea trebuie să lupte ca să nu aibă probleme. Problema este că Florin Costea mai are pînă să revină la forma care l-a consacrat. Şi cum Craiova s-a bazat doar pe acest băiat în ultimii ani, le va fi foarte greu.
2. Nota 4 spre 5.
3. Este o situaţie periculoasă. Din păcate, Universitatea şi-a făcut-o cu mîna ei. Ce s-a făcut în iarnă a fost sinucidere curată. Asta e! Se vor lupta în zona retrogradării, ce au cules, asta seamănă acum (n.r.  s-a păstrat exprimarea interlocutorului).

Rică Răducanu, fost internaţional
1. Meciul? Care meci? Ăla a fost meci? Dacă mai vedem 2-3 jocuri ca ăsta, mai bine ne curăţăm! Slab! Foarte slab! M-am plictisit urmărindu-l.
2. Ce notă să dau, tată? 5 cu indulgenţă.
3. Ce să facă Universitatea? Şi-a căutat-o cu mîna ei. Dacă pică în B e numai vina lor. Conducătorii vor să apară pe la televiziuni, în loc să îşi vadă de treburile lor, jucătorii nu au chef de fotbal... Tată, e rău ce se petrece!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
barzoy
barzoy  •  01 Martie 2011, 23:13

Ne revenim noi stati linistiti ca nu vi se indeplineste dorinta sa ne desfintam , la ce suporteri are UNIVERSITATEA CRAIOVA nu are cum sa moara niciodata . FORZA STIINTA

icar200
icar200  •  28 Februarie 2011, 20:24

INCA UN SCURT COMENTARIU. AM FOST PE STADOIN .DIN MAI MULTE REGIUNI ALE TARII CEEA CE INSEAMNA CA IUBIREA PT ACEASTA ECHIPA ESTE UNA FOARTE MARE .SI NU TINE DE NUMELE PATRONULUI SAU AL ANTRENORULUI. AU FOST - 10 GRADE DAR TOT AM FOST ALATURI DE BAIETI. SI CE BINE A FOST FARA SA AUZIM TOT MECIUL INJURATURI DE LA PELUZA DIN PARTEA """ MARILOR FANI"" . SA STEA ACASA DECAT SA VINA PE STADION SA INJURE. HAI STIINTA!!1

icar200
icar200  •  28 Februarie 2011, 20:08

TOTI CARE CRITICA CRAIOVA AU MARI PROBLEME DE CARACTER. VINE CARTU SI ALTI COMENTATORI SI SPUN CA FLORIN COSTEA NU A MAI INSCRIS DE UN AN . CARE AN? ATI UITAT CA A FOST ACCIDENTAT GRAV SI NU A INTRAT PE TEREN DECAT PUTIN IN TOAMNA ASTA. ? CA PITI LA TINUT PE TUSA ? UN JUCATOR CARE NU ARE JOCURI IN PICIOARE SI VINE DUPA O ACCIDENTARE GRAVA POATE DA RANDAMENT 100%.? AM FOST LA MECI SI POT SA SPUN CA AM SUNT OARECUM DEZAMAGIT DE REZULTAT. ,DAR NU DE BAIETI. PT CA MULTI AU INCERCAT SA DISTRUGA ECHIPA CRAIOVEI. PRIN MIJLOACE MARSAVE . TOATA IARNA AU TRAIT CU INCERTITUDINI ,LIGA II AMENINTA.PRIMARIA LA FEL ,BA AU FOST EVACUATI ASA CA OLTENII NOSTRI ISI VOR REVENI.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează