FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Oamenii lui Caro povestesc episodul "Vaslui": "Totul a fost un coşmar, nu am mai păţit aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 februarie 2013 13:31

Lopez Caro a fost adus de Adrian Porumboiu pentru a cîştiga titlul în Liga 1, dar cele două părţi s-au despărţit mult mai repede decît s-ar fi aşteptat.

Porumboiu l-a demis după doar cîteva etape pe spaniol, iar Cedric Thyus, preparatorul fizic al echipei în acea perioadă, a povestit prin ce a trecut într-un interviu acordat presei spaniole: "A fost o perioadă dificilă, am suferit foarte mult. Am semnat un contract pentru 3 ani, cu obiectivul de a ajunge în Europa în primul sezon, iar apoi să luăm titlul. Ne luptam cu echipe mari ca Steaua, Dinamo, Rapid şi Cluj chiar dacă eram într-un oraş mic.

Echipa era aproape de locurile europene, la 4-5 puncte, dar patronul a considerat că nu mai sînt şanse să îndeplinim obiectivul. Era nevoie de timp. Dar totul s-a încheiat repede şi foarte rău. A fost un coşmar, vreau să uit episodul din România", a spus Thyus pentru futbolbalear.es.

Thyus a fost primul demis de către Porumboiu, patronul Vasluiului susţinînd că nu are certificat de preparator fizic: "Federaţia a trimis valabilitatea documentelor, dar nu s-a schimbat nimic. Am încheiat contractul, am fost primul care a plecat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
spivak
spivak  •  02 Februarie 2013, 19:54

Cine se angajează la Oligofrenoiu aşa păţeşte.

rechinul_bland
rechinul_bland  •  02 Februarie 2013, 17:55

Lasa-l tata ca a fost cateva luni la dat cu ghebu pe afara, si-a infipt un "y" in nume si deaja e occidental...dula ce a lecat de la Vaslui cu o sacosa de bani Carolica nu a mai antrenat nimic, ultima data cand am auzit de el era "Director sportiv" pe la arabi

onlyrapid
onlyrapid  •  02 Februarie 2013, 14:05
Postat de gabryel28 pe 02 Februarie 2013, 13:53

oamenii din occident se sperie de jungla si salbaticismul din romania!

Hai mah lasa-ma si cu oamenii din occident ca-s satul.E plina tara de d'astia ca tine care n-au altceva de facut decat sa linga fundurile strainilor.Sunt roman, nu mi-a fost niciodata rusine de asta si nici nu cred ca o sa-mi fie vreodata.Nu dau nici 2 bani pe Occident. Strict de cazul Vaslui-Lopez Caro si ai lui, poate nu-ti aduci aminte cum juca Vaslui in perioada cat a fost lache ala antrenor acolo.Si daca au fost demisi care-i faza?Se intampla peste tot in lume acest lucru.Daca se intampla in occident cica asa e normal, daca se intampla in Romania cica suntem salbatici.Lucrul cel mai dureros este ca tocmai romani asa ca tine sustin asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close